Vierailija

Sivut

Kommentit (38)

Kenestä sitten, jos ei niistä, jotka ovat siinä lähinnä?Enkelitkin näköjään puidaan tässä, niin hehän ovat AJATUSOLENTOJA, joiden luomiseen ja ylläpitämiseen osallistuu iso määrä ihmisiä, toki yksikin ihminen voi luoda ajatusolennon, mutta se ei ole yhtä vahva kuin yhdessä tehty. Ja kyllä, ne suojelevat niin lapsia kuin aikuisiakin yllättävissä tilanteissa. Ihmisistä taas kuoltuaan tulee " kuolleita ihmisiä" kun he siirtyvät rajan toiselle puolen, varjojen maahan, Kesämaahan tms.Ympäri maailmaa uskotaan yleisesti, että ihmiset kiertävät yhä uudelleen varjojen maasta tänne fyysiseen olomuotoon ja takaisin. Toisella puolella ei ole tunne-elämää, koska tunteet nousevat ennen kaikkea ruumiinkemiasta. Koska kärsimys, onni, ja urhoollisuus ovat mahdollisia vain fyysisen elämän aikana, on väärin keskeyttää elämä väkivalloin, jolloin ihmisen henkilökohtainen kasvutyö jää kesken, ja hän joutuu jatkamaan uudelleen samoista lähtökohdista seuraavassa elämässä. Olettehan huomanneet, kuinka seestyneitä ja viisaita ovat vanhukset tai hitaasti pitkään sairastaneet, he ovat ehtineet kasvaa ja ymmärtää jotain juuri heidän henkiselle kasvulleen tärkeää, ja pääsevät seuravalla kerralla jatkamaan ihan uudella tasolla, mistä taas hyötyy koko maailma.Vauvan menettänyttä voisi suuresti helpottaa, jos hän kokisi, että hänen rakkaansa syntyy pian uudelleen, koska kaikki jäi häneltä kesken (ei kaipaa lepo/tuumaustaukoa toisella puolella!) ja saattaa syntyä jopa pian samaan perheeseen uudelleen, jos perhe vain hyväksyy sen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joten on melkeinpä todennäköistä, että meidän jokaisen tuttavapiiristä jossain elämän vaiheessa kuolee lapsi.Minun läheltäni on kaksi vauvaa kuollut. Ja tietysti tiedän muitakin. Se on todella kurjaa, enkä todellakaan toivo kokevani sitä enää. Mutta kaikkia vauvakuolemia ei vaan pystytä estämään. Valitettava tosi.

Olen pahoillani pienen poismenosta, tällaisissa tapauksissa maailma pysäyttää kyllä hetkeksi. Jos naapurisi on ystäväsi, halaa häntä. Auta kotihommissa tai missä ikinä luulet olevasi avuksi.

Minunkin lähipiirissä on aika monta kätkytkuolemaa yms. lapsen kuolemaa ja kyllä ne satuttaa ja koskee kovasti muitakin kuin pelkästään lapsen perhettä.

Ja meillä on pari keskenmenoakin takana. Ihan pimeetä, että aikuisten ihmisten pitää puhua jostain enkelivauvasta. Kuka on tunnekylmä ja kuka ei" !?" ?

Onhan se surullista että ihmisiä kuolee mutta jos jokaisesta kuolemasta tekee itselleen maailman romahduttavan asian niin onpa vaikea loppuelämä. Näin se vaan on. Ehkäpä se kuitenkin on niiden naapureiden maailma joka romahti eikä teidän? Hassut ihmiset.

Enkelit on kokonaan eri laji, kuin ihmiset. Eivät ole kuolleita ihmisiä, vaan erikseen luotuja. Ja kuolleet eivät muutu enkeleiksi, menevät maahan odottamaan ylösnousemusta.

ota heitä mukaanne ulkoilemaan. Tai jos heillä on koira, lenkitä naapurin koiraa silloin tällöin. Isoja apuja. Oliko lapsi aiemmin ihan terve?

enkä sitä, ettei kuolleesta lapsestani sen koommin enää puhuttuEniten auttoivat ne ihmiset, jotka antoivat meidän olla rikki, menemättä itse hajalle. Ne, jotka eivät yrittäneet keksiä " jotain sanottavaa" niin kuin " kaikella on tarkoituksensa" , " tämän lapsen ei kuulunut elää" , " kaikki mikä ei tapa, vahvistaa" jne. muut hyvät kommentit, ne olisi voinut ampua kaikkia alas hirvinä.Eniten hyötyä oli niistä, jotka seisoivat omilla jaloillaan ja tulivat näyttämään naamaansa, että uskaltavat ja pystyvät kohtaamaan tämän hirvittävän tragedian. Sanomatta mitään sen ihmeempää, tekemättä mitään kummempaa, antaen tilaa myös sille, ettei koko ajan tarvitse surra.Eniten haittaa oli niistä, jotka puhuivat älyttömyyksiä, jotka yrittivät nähdä jotakin hyvää siellä missä sitä ei ole " no, nyt sun ei tarvitse pestä niin paljoa pyykkiä" ja niistä, jotka halusivat meidän kantavan heidänkin suruaan ja pelkojaan. Muutamalle oli pakko sanoa, että hakevat omaan ahdistukseensa apua jostakin muualta kuin meiltä, meistä ei ole nyt siihen. Soittelivat ja tulivat vähän väliä kertomaan, mitä vielä oli tullut ajatelleeksi ja mitenkä vielä ajatteli että asian olisi voinut estää ja että nyt hankin unilääkkeet kun en tämän asian takia voi enää nukkuakkaan jne.Ihmiset on kyllä tosi surkeita kohtamaan kuolemaaja jos naapurilta kuolee lapsi ja sinä vouhotat oman maailmasi murtumista täällä - jossa sinua tuskin tarvitaan aivan yhtä paljoa kun naapurissa juuri nyt, niin katsoppas itseäsi ja omaa narsismiasien tiedä minkä uskontokunnan aatteeseen nuo enkeleiksi muuttuvat ihmiset kuuluvat, mutta luterilaisuudessa enkelit ovat sotilaita, eikä kuolleista vauvoista tule lapsisotilaitaterveisin sellainen äiti, joka on kantanut haudan lepoon jo kaksi lastaan

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat