Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kun lämpö on pyllystä mitattuna +38,5c, niin kuinka paljon se on, jos sen mittaisi esim. kainalosta? Eikös olekin niin, että pyllylämpö on korkeampi? Jotku pitävät kuumeen rajana +37,5c, mietin vain että onkohan nyt kovinkin kuumetta...Kuumetta on nyt nimittäin kestänyt 5 päivää ja korvatulehdus on myös. Penisilliinikuuria on syönyt viidettä päivää.Ei meinaa helpottaa :/Kuinka monta päivää teillä on kestänyt kuume pisimmillään??Kiitos vastauksista!

Kommentit (5)

se on kuumeen puolella; siis ei normaalilämpöä. Kävisin Sinuna näyttämässä korvia lääkärillä, kun kuuri on ollut noinkin kauan, eikä lämpö ole laskenut ts. eikö kuuri ole riittävän tehokas.

katsotaan kuumeeksi vasta 38,5 astetta mitattuna pyllystä/kainalosta/korvasta.Mutta 5pv kuumetta on jo syy ottaa yhteyttä lääkäriin, varsinkin jos ei ole kunnolla muita oireita.JA NESTEIDEN SAANTI ON ENSIARVOISEN TÄRKEÄÄ!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jos kuumetta on kestänyt 5 päivää niin veisin lapsen lääkäriin tai vähintääkin soittaisin neuvontaan. en tiedä miltä paikkakunnalta olet, mutta helsingissä lastenklinikalla on neuvontanumero johon voi soittaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. heillä myös 24 h päivystys.

neiti 1.7 v sai korvakuurin ja 5 pvää sen jälkeen nousi ilman mitään varoituksia 40 asteen kuume. Lääkärissä käytiin ja epäili, että antibiootit " hyökkäsivät" elimistöä vastaan kun kuume nousi. Saatoin ymmärtää maalikkona väärin hienon lääketieteellisen selostuksen, mutta näin meillä. Samalla suussa huomattiin antibiootin aiheuttama sammas:(

... lapsilla yleensä nousee helpommin lämpö kuin meillä aikuisilla. se voi helposti humpsahtaa 39 ja ylikin. Nyt on liikkeellä tosi ärhäkkäitä pöpöjä jotka saattavat nostaa kuumeen useammaksikin päiväksi. Meillä molemmat lapset olivat kans 4-5 päivää korkeassa kuumeessa. Lämpöä oli koko ajan vähintään 39 ja käväisipä mittari välillä hieman yli 40ssäkin. Kuume laski vain joksikin aikaa aina kun laitettiin suppoja. Neljäntenä päivänä mentiinkin sitten lääkäriin ja todettiin molemmilla korvatulehdukset ja saatiin antibioottikuurit.Eli laita suppoja vaan aina tarpeen vaatiessa, niitä voi käyttää ihan huoletta näissä nuhakuumeissa. Jos kuume todellakin pitkittyy niin kannattaa viedä lääkäriin tarkistuttamaan korvat ja tietenkin muutenkin.Kotihoitona suppoja, nestettä ja nenätippoja!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat