Vierailija

ja keksiä mitä seiltä ostaisin. Iltaruoasta ei hajuakaan ja samalla tarttis ruoat huomiselle.Tympii, loppuraskaus uuvuttaa ja mies tulee vasta kuuden jälkeen illalla.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vähän elin vielä toivossa, että mies olisi tullut ennen kuutta, mut just kuulin ettei tule. Lapset on ihan mahdottomia ja riehuu, eikä kuulema " halua lähteä kauppaan" . Hermo mennyt niihin jo monta kertaa...Ei tässä auta muu, kun lähteä sinne kauppaan. En vaan jaksais. Ruokaideoita ei ole yhtään ja viikolla on jo syöty jotain nopeeta-ei-niin-terveellistä monta kertaa. Toivottavasti kauppias on ajatellut mun puolesta jotain nopeeta laittaa ja terveellistä.

Minäkin inhoan sitä. Ja tänään ei vielä ole ollut sekuntiakaan, etteikö joku nukkuisi päiväunia, joten kauppaan en ole päässyt. Ja nyt nukkuu vauva. Toivottavasti ukko tulee ennen kuutta, tai muuten jää ruuat ostamatta.

kymmeneltä, kun mies tulee iltavuorosta.En muutenkaan ole koskaan ymmärtänyt tapaa, että heti töistä tultua aletaan kokata hirveällä kiireellä... Miksei oteta pieni välipala, huilata hetki sohvalla, ja vasta sitten tunnin parin päästä aleta tekemään ruokaa?:)Toki monien elämä on aamupainotteista, meillä iltapainotteista, jokainen tehköön tavallaan!:)

Huomiseksi jauhelihaa, sipulia ja tomaattisoosi. Näin saatte nopeat ruoat kummallekin päivälle. Spagetti ja Tikka Masala. Lisäksi salaattiainekset ja tietty riisiä ja spagettia.Ja nyt pois koneen äärestä ja lapsia pukemaan :)!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat