Vierailija

pärjääkö tällä pitemmän päälle ollenkaan??? Tällä hetkellä tuntuu paremmalta rahatilanne koska olin aiemmin kotiäitinä, mutta mietin että teenkö todellakin sitten (melkeinpä) lopun elämäni tätä työtä näillä tunneilla... =/ Työpaikka on todella mukava ja aivan ihanat työajat on! Paikka on sellainen, että siinä ei ole minun lisäkseni kun yksi toinen työntekijä.. hän vakituisena täysillä tunneilla. Aukioloajat ovat myös sen verran lyhyet että lisätunteja ei juurikaan ole mahdollisuutta saada. Mieheni kyllä tienaa ihan kivasti, että varsinaisesti rahapula ei tule olemaan....

Jotenkin vaan tuntuu hassulta, jos tulen lopun elämäni olemaan näin pienituloinen. Uuttakaan työtä en haluaisi alkaa taas metsästämään kun onnistuin tämän saamaan.

Kommentit (6)

Tulette hyvin toimeen tällakin palkalla. Ette välttämättä olisi sen onnellisempia, vaikka palkka olisi suurempikin.Nyt tosiaan voi miettiä mitä haluat elämältä + miten toiveesi saadaan toteutumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos tuo nyt sopii elämäänne, tee sitä nyt. Voithan sitten suunnata pidempiin työpäiviin, kun lapset ovat isompia. Moni tuskailee samassa tilanteessa sitä, että joutuu tekemään liian pitkää päivää, joten lohduttaudu sillä, että sinulla on toisin päin!

tällä hetkellä tuo määrä tuntuukin ihan kivalta, koska esikoinen on juuri lähtenyt eskariin ja pienempi täyttää vasta 2v nyt marraskuussa. haaveissa on myös kolmas lapsi joskus... ehkä parin vuoden sisällä... =) eli toisaalta pitempipäiväistä työtä ei nyt kannata edes haaveilla heti. mutta tuo oli hyvin sanottu että aika aikaansa kutakin! =)

-ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat