Vierailija

Montako seuraavia sairauksia lapsellasi/lapsillasi on ollut ja heidät ikänsä sekä se kauanko olivat kotihoidossa ja onko imetetty?1. Kuume/flunssa2. Vatsatauti joka ilmennyt ripulina, oksenteluna tms3. Oksennustauti4. Korvatulehdus5. Keuhkoputkentulehdus tmv

Meillä 5v ja 3½v lapset ja näin:1. Kummallakin 3x

2. Ei yhtäkään

3. Ei yhtäkään

4. Ei yhtäkään

5. Ei yhtäkään

Kopkopit perään:) ja kotihoidossa olivat 4v11kk ja 3v5kk ja on imetetty pitkään sekä täysin että osittain.

Kommentit (4)


Montako seuraavia sairauksia lapsellasi/lapsillasi on ollut ja heidät ikänsä sekä se kauanko olivat kotihoidossa ja onko imetetty?1. Kuume/flunssaLukemattomia kertoja esikoisen osalta, kuopus pari kertaa2. Vatsatauti joka ilmennyt ripulina, oksenteluna tmsEi onneksi koskaan3. OksennustautiEi koskaan4. KorvatulehdusKummallakin muutama, muttei mitään kierrettä5. Keuhkoputkentulehdus tmvEsikoisella ollut varmaan 10 keuhkoputkentulehdusta. Hänellä on astma, joka alkoi RSV:llä vielä sinä aikana kun häntä imetin. Kuopuksella jota ei ole imetetty, ei ole ollut kuin pari flunssaa ja muutama korvatulehdus. Esikoinen on eskarilainen ja kuopus on 4v. Päiväkodissa aloittivat kuluvan vuoden helmikuussa.


1. Kuume/flunssa N: kolme kertaa vuodessa molemmilla, kuopuksella tosin kuumetta ollut vain kerran flunssassa.2. Vatsatauti joka ilmennyt ripulina, oksenteluna tms Esikoisella kerran, kuopuksella ei koskaan3. Oksennustauti Esikoisella kaksi kertaa, kuopuksella ei kertaakaan4. Korvatulehdus Molemmilla ollut n. vuoden iässä kaksi kertaa, ei sen jälkeen5. Keuhkoputkentulehdus tmv Ei kummallakaan koskaanMolempia on imettetty suht pitkään , esikoista 10kk ja kuopusta 16kk. Molemmat menneet ulkopuolelle (esikoinen päiväkotiin, kuopus pph:lle) hoitoon n. 1v. 4kk vanhana.

Lapset nyt 9v. ja 2v. vanhoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

[quote]


Montako seuraavia sairauksia lapsellasi/lapsillasi on ollut ja heidät ikänsä sekä se kauanko olivat kotihoidossa ja onko imetetty?1. Kuume/flunssa 1kerran2. Vatsatauti joka ilmennyt ripulina, oksenteluna tms ei3. Oksennustauti ei4. Korvatulehdus 1 kerran5. Keuhkoputkentulehdus tmv ei

Imetys: viikon-pari, eli ei siis melkein ollenkaan. (ei ole kyllä sairauksiakaan paljoa ollut). Kotihoidossa 8kk.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat