Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

huomasin, että Kari ei ole siellä juurikaan suosiossa. Minusta hän on vaikuttanut hyvin empaattiselta ja on siksi yksi suosikeistani (+Mira ja Sari).Jenni, jota taas inhoan, on siellä pisteytyksessä kovinkin suoisttu. Kummallisia palsta-kohtaisia eroja näissä jutuissa, sillä minusta täällä juuri kukaan ei tykkää Jennistä.

Kommentit (6)

Jenni taas ei ole tehnyt mitään todella ärsyttävää ja on varmaan siksi suosittu. Ainakin niinä päivinä kun suurin osa asukkaista onnistuu jollain tapaa ärsyttämään.En ole Jennin inhoaja, mutta ei Jenni minun suosikkikaan ole. Aika neutraali tyyppi.

Iloinen ja kannsutava, hassu höpsykkä.MUTTA sitten on lisäksi ne oksettavat, ala-arvoiset, inhottavat, perverssit, sairaat jutut ja " vitsit" , jotka yksin estävät Karin pääsyn suosikkilistalle, vaikka muuten mahdollisuudet olisi.Noita inhottavuuksia ei ole juurikaan näytetty iltalähetyksissä. Eipä voisikaan, kun eivät ole missään hyvän maun rajoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hänen juttunsa siivotaan telkkaan, vaikka suurin osa niistä on vain SIITÄ ja SEN KESTÄVYYDESTÄ 24/7:ssa. kaki tiedostaa kamerat (juttelee " itsekseen" huoneessa....)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat