Vierailija

Kommentit (21)

Vierailija:

Lainaus:


Kiva jos mun pojan opettaja flirttailis tv:ssä 10 vuotta nuoremmille miehille.. Mutta nyt Sorella on ainoastaa uhri...
Onko sulla joku vitun sisälukuongelma? Sorella on 5 vuotta vanhempi. Käy vaikka subin sivuilta lukemassa.

Antoi todella miehenkipeän vaikutelman itsestään ja ihan nolotti Sorellan puolesta, sentään yli 30v ja pakosti melko fiksu, kun akateemisesti koulutettukin. Sinänsä me opettajat ei olla todellkaan sen siveämpiä tai järkevämmin käyttäytyvin kuin muutkaan ammattiryhmät, aika touhuja on meidänkin koulun pikkujouluissa ;-)

Mika varmaan tottunut saamaan naisen kuin naisen ja tuona iltana sitä vielä pönkitti Miran tilitykset ja kehut, päälle vielä känni niin tokihan se varmaan ajatteli tekevänsä suorastaan palveluksen tälle " eläkeläiselle" . No nyt varmaan saa kuullu teostaan loppuikänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sari sen sijaan on hoikka ja kokoonsa nähden isoilla ja hyvän mallisilla tisseillä varustettu (joo joo, muuten on ihan läävä, mutta nyt puhutaankin kropasta). Mira ja Jenni ovat hoikkia ja sopusuhtaisia.Ihan oli pakko mennä katsomaan kuvagalleriaa. Sorellahan on pienehköt rinnat, isohkot lanteet ja vielä se naisten normaali pikkuruinen jenkkakahva farkkujen vyötäröllä. Ja siis ihan hyvä kroppahan sillä on, ei siinä mitään,mutta miten sillä muka olisi PAREMPI kroppa kuin esim. Sarilla tai Miralla? Ihan tavis.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat