Seuraa 

Kommentit (7)

ihan yhtä-äkkiä mulle on alkanut kihlasormus (jota käytin vuosia ilman ongelmia) alkanut tehdä ihottuman sormeen. sama homma vihkisormuksen kanssa. ensin ajattelin että jos siellä vesi hauto niitä ja vaihdoin kättä ja kuivaan joka käsienpesun jälkkeen sormuksien alta ja nyt on toisetkin sormet ihottumassa.kultaiset korvakorut ovat aiemmin aiheuttaneet korviin tulehduksen kyllä, mutta tää sormihomma on uusi juttu.onko tässä nyt sitten muuta tehtävissä kuin pitää korut hyllyllä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Menee ohi noin vuodessa tai muutamassa kuussa jos et käytä sormuksia ja putsaa ne kunnolla! Ja aina kun lotraat enemmän, poista sormukset!

Kysypä koruliikkeistä, monella myyjällä on sama.liotin ja pesin ne sormukset tosi tarkasti ennen toiseen käteen laittamista.otetaas siis operaatio alusta, ja jos ei auta niin alan varmaan kysyä kultaliikkeestä neuvoja. kunnolliset niiden pitäisi olla ilman hirveitä nikkelimääriä kyllä.kiitos teille.ps. kullittelijat- en usko että kulli tämän aiheuttaisi koska en ole sitä käsitellyt nimettömillä sormilla oireiden alkamisajankohtina ;-)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat