Vierailija

rv 27 ja painoa on tullut hurjat 10 kiloa! kävin vaateostoksilla ja huomasin tarvitsevani koon 44 vaatteita. aiemmin kokoni on ollut 40 :0minkälaisia vaatteita muut raskaana olevat oikein pidätte? haluaisin käyttää tavallisia vaatteita mutta eihän niitä nyt ihan elefanteille edes tehdä. isojen tyttöjän vaatteet eivät istu päälle lainkaan..

Kommentit (12)

tosin jos olisin laihtunut lähtöpainostani yhtään, olisin varmaan sairas..eilen meinasi tulla itku kun kävin sovittamassa vaatteita kopissa. kävin kokeilemassa ihan tavallisia vaatteita sekä mammavaatteita, joista molemmista sitten löysin yhdet mieleiset vaatteet. mutta kyllä korpeaa kun koko on muuttunut NÄIN radikaalisti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja rv 36 mennessä yhteensä pikkasen vajaat 20. molemmista olin lähtöpainossa noin 4kk päästä synnytyksestä.tässä kolmannessa raskaudessa on tullut 10 kiloa ja nyt viikkoja 33.erona raskauksissa se että kahdessa ekassa söin pahoinvointiin.jätä turhat herkuttelut loppuraskaudessa ja luota siihen että kyllä se imetys laihduttaa. ja muista että monille tulee paljon enemmän..

mulla on kuitenkin pituutta 180 ja alkupaino 68 joten tuosta ei paljoa ainakaan raskaana voi pudottaa.ja anorektikothan eivät edes tule raskaaksi.

Mamma-kuteet istus paremmin.Kyllä ne kilot putoo:) Ite keränny molemmista raskauksista n.20kg. Nyt kolmatta kertaa, keräys vasta alullaan...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat