Seuraa 

Meille pitäisi asentaa laminaatti makuuhuoneisiin ja porrasaulaan Neliöitä ei tule hillittömästi, mutta kulutusta sen pitäisi kestää (samasta kerroksesta kuljetaan kesällä takapihalle ja pesutilatkin löytyvät ihan siitä vierestä). Meillä on yläkerrassa aikaisempien asukkaiden asentama pyökinvärinen laminaatti, joka tuntuu aika heppoiselta laadultaan. Minulla ei ole hajuakaan minkä hintaista se on ollut tai mistä ostettu. Haluaisin alakertaan huomattavasti parempilaatuisen lattian (ja kauniimman!) Värin pitäisi olla vaaleahko, kun tiloihin ei juuri päivä paista..Kerrohan onnistuneesta laminaattivalinnastasi. Mistä ostettu, mitä maksoi neliö ja miten suuritöinen oli laittaa. Olen kiitollinen kaikista vastauksista :-)

Kommentit (11)

Oliko se Kuluttajavirasto vai kuka, joka juuri testasi laminaatit ja testissä parhaiten menestyi Pergo.Meillä on yläkerrassa halpalaminaattia ja alakerrassa Pergo. Eroa kuin yöllä ja päivällä. Pergo tuntuu pinnaltaa pehmeältä eikä kopise. On kaunista. Aika kallista tosin, mutta hintansa väärtti.Ostimme laminaatit muistaakseni Starkista ja väri taitaa olla Vaahtera.

eikä se mielestäni mitenkään pimennä, seinät on toki vaaleat/ valkoiset! Minä pidän henk.kohtaisesti enemmän tummasta lattiasta, mutta tämä lienee melkoisen pitkälti ihan vain mieltymys kysymys...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

koska meillä se on ainakin ollut hyvä! Ei mitään laatuvaihtelua ollut kuten tuo ylempänä ollut kertoi heillä olleen. Kestää hyvin kulutusta eikä likakaan näy ihan älyttömästi. Meillä Merbaun väristä, alakerrassa laminaatti on nyt selkeästi likaista, kun en alkuraskauden vuoksi ole jaksanut pestä sitä ikuisuuteen. Ylhäällä on ihan siistin näköistä, vaikka sitäkään en ole pessyt varmaan kesäkuun jälkeen. Alhaalla likaantuu siis siksi, kun keittiö on lähellä ja lapset ryntäävät ruokien kanssa välissä pakoon, varsinkin tuo alle 2-v.Ja voisin myös neuvoa, että vuokratkaa laminaattileikkuri, sillä tulee huomattavasti vähemmän sotkua kuin sirkkelillä leikkaamalla.

Käännetäänkin ketju sitten niinpäin, että VAROITA HUONOSTA LAMINAATISTA :-)PK-seudulla asutaan, joten emme varmasti eksy ainakaan tuohon epäonniseen kauppaan. Ikävä juttu teille tuommoinen! Tunnettu valmistaja kuitenkin, joten maineensa pilaavat turhaan tuommoisella.

Yllättävän vastakkaisia kokemuksia samastakin tuotemerkistä. Täytynee ensimmäiseksi kaivella esiin tuo Kuluttaja-lehden laminaattitesti.Kertokaapas te, joilla on tumma laminaatti, pimentääkö se mielestänne huoneita? Pohdin ihan tumman ja hyvin vaalean välillä. Kumpi lienee kivempi pohjoiseen päin olevissa huoneissa? Olisi kiva saada lämpöinen väri, onko vaalea kolkon näköinen? Mielipiteitä, kokemuksia?

Muistaakseni jossain aiemmassa tämän vuoden Kuluttaja-lehdessä oli vakuuttavan tuntuinen testi. Sen mukaan hinnalla pääsääntöisesti sai laatua, mutta poikkeuksiakin oli molempiin suuntiin. Kirjastosta varmasti löydät vanhemmat numerot.

Hinnaltaan ei ollut mitenkään erityisen halpaa, ei kyllä kalleimmasta päästäkään, sellaista keskihintaista. Mutta väri/ sävyerot laminaattipakettien kesken ovat niin silmiin pistävät, että ei missään nimessä kannata lattiaansa niillä pilata... Me valitettavasti opittiin tämä vasta kantapään kautta, kukaan ei ota vastuuta siitä, että laminaatin pinta on erilainen eri paketeissa, Tarkett sysää vastuun myyjälle ja myyjä yllätys yllätys valmistajalle, joten kärsijänä olemme me, asiakkaat. Eli katsokaa jonkun muun valmistajan laminaattia ja mikäli Tampereen seudulta hankitte niin älkää sitten ainakaan Tammerlattioista...

Pergon laminaatti on täyttä pas...Kulutuksenkestävyys voi olla huippuluokkaa, mutta muut ominaisuudet sitten eivät. Minä ainakin vaadin lattialta muutakin kuin kestävyyttä, esim. sitä, että lattian pystyy pitämään kohtuuvaivalla puhtaana ja lasten vaatteet pysyvät lattialla kontatessa ehjinä. Näitä vaatimuksia meillä ollut Pergon Natural Touch-laminaatti ei täytä. Pergon takuu koskee vain lattian kulumista ei mitään muuta. Ja kuka tarvitsee elinikäisen takuun laminaatille? Minä en ainakaan viitsi loppuelämääni laminaattilattiaa katsella...Happamia sanoi kettu pihlajanmarjoista...Joo, mutta on todella huonot kokemukset Pergosta. Ja asiakaspalvelusta ei tän firman kohdalla voi edes puhua.

" Pittinen:

Lainaus:


Hintakin on sitten sen mukainen: 40-50¿/ m2

"Laitatimme pari vuotta sitten tuolla hinalla (50 euroa/neliä) sauvaparkettia. Sisälsi työn ja matskut. Vaiva on tietenkin eri kuin laminaatinlaitossa. En ole ymmärtänyt koskaan muuta tarkoitusta laminaatissa kuin olla parketin halpa vaihtoehto. Mutta jos saman maksaa niin en ymmärrä miksi laittaa laminaattia...* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat