Vierailija

suositelkaa jotain hyvää huoneistohotellia puerto ricosta, matkaan lähtee myös 1 vuotias lapsi..

Kommentit (7)

Nimittäin Puerto Ricon hotelleista 95% varmaankin on mäessä eli sinne on kiivettävä. Sitten joitain parempia hotelleja on ihan siinä tasaisella maalla. Mutta vaunujen työntäminen helteellä on kova urakka jos hotelli on jossain ylhäällä.

Kun meillä ei ollut lapsia, käytiin puertossa, hotelli oli aivan ylimmäisimpiä! Toisaalta, illalla kun käveli 50m, oli huikaisevat näkymät valaistuun kaupunkiin ja rannalle. Mutta aina päivisin kyllä sapetti kävellä ylös sik sakkia ja portaita.

Eli ottakaa hotelli, joka ei ole siellä ylhäällä. Nämä pari mainittua ovat käsittääkseni juuri alhaalla eli niitä parempia hotelleja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ollaan menossa sinne kevättalvella jo kolmatta kertaa. Keittäminen onnistuu, mikro ja hella ja astiat on, ei uunia. Ilmainen bussi hotellin asukkaille kulkee useita kertoja päivässä AMadores rannalle ja Puerto Ricon keskustaan. Ostoskeskus lähellä.

keittolevyt ja mikro, astioita 4-6 hengelle, jääkaappi, kahvinkeitin ja leivänpaahdin - kaikki perusjutut. Jollei mitään gourmet-aterioita aio hotellissa valmistaa, niin niillä pärjää enemmän kuin hyvin (paitsi äitini joka toisella keikalla sinne vei mukanaan Suomesta muovikauhan).

Mitkä ovat vaihtoehdot?Olimme maaliskuussa siellä Tjäreborgin matkassa. Hotellimme oli onnistunut valinta, mutten nyt enää muista sen nimeä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat