Vierailija

Mietin tässä jo miten selviämme paremmin keväästä. tahdon jatkaa lapsen kanssa kotona. Selviämme toki itsekkin, mutta koska samaan aikaan on tiukkaa, emmekä kaipaa mitään krääsää ajattelin toivoa vanhemmilta esim. pesuaineita yms. kodinjuttuja lahjaksi. Onko törkeetä voisko tosta loukkaantua?

Kommentit (10)

Monesti ostavat sitten jotain vähän luxusta esim. kampaajalta.Sitten olen saanut alusvaatteita, sukkia ym. tarpeellisia juttuja. Mun mielestä on ihana saada tuollaisia tarpeellisia juttuja joululahjaksi ja uskon, että vanhempanikin kokevat sen mielekkääksi, kun tietävät, että tulee tarpeeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

en kyllä ruokaa, edes kuivatarvikkeita, pyytäisi. tuntuis vähän hassulta.Mutta muut hyödykkeet ja kulutustavarat, niin tosi hyvä idea! Siis just kaikki pyykinpesu yms. pesuaineet, kosteusvoiteet, shampoot, ja miksei jos on tarvista niin esim. uusia käsipyyhkeitä tai sukkia tms. tarpeellista. Pyydä ihmeessä!

alkaneet rippikouluiän saavutettuani antamaan lahjani aina käteisenä. Kylmää? Ei, mukana tulee aina kortti, jossa tarkkaan valittu runo. He eivät vain tiedä, mitä ostaa ja tämä on se paras lahja. Oikeasti.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat