Vierailija

ja muistan hänen saaneen lahjaksi ainakin pyöräilykypärän työtovereiltaan... me annettiin yhden kaverin kanssa hänelle lahjaksi metallinen Aalto-vati ja Kivi-tuikkulyhtyjä.

Kommentit (6)

Meillä ei ole kamalasti lahjottu, oma tutkimusryhmä kerää isomman potin ja ostaa jotain hauskaa ja antaa loput rahana (karonkkaan uppoaa rahaa tosi paljon, jos ei ole sponsoreita).Usein myös ystävät ovat ostaneet jotain hauskaa ja asiaan/harrastuksiin liittyvää, joskus ystävät ja varsinkin sukulaiset antavat lahjansa yksityisesti. Karonkka on nimenomaan akateeminen juhla (tai sen jatke) ja työkuviot ovat pääosassa. mutta käytännöt vaihtelevat. Voit kysyä suoraan mikä on heillä ollut tapana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis karonkaan (väitöstilaisuus + iltatilaisuus) menossa. Millaisia lahjoja on tapana viedä väitelleelle? Kyseessä suht hyvän kaveripariskunnan vaimo, ei kuitenkaan mikään sukulainen tai muuten super läheinen ihminen.Oletteko muut olleet karonkoissa? Miten olette muistaneet valmistujaa? Lahjavinkkejä? Entä missä hintaluokassa liikutaan?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat