Seuraa 

Vinkkejä kaipailisin siis imetysliivien pesuun + valkaisuun. Kaapin perukoilta löytyi mm. Bravadon imetysliivejä, mutta ovat aika hurjannäköisessä kunnossa, paikoin kellertäviä. Saako niistä enää valkoisia millään? Kiitos neuvoista!

Kommentit (5)

kun liivien materiaalin alkuperäinen väri on todennäköisesti jotain muuta kuin valkoinen, esim harmaa, ja ne on värjätty sitten valkoiseksi, mustaksi jne..

näin mulle aikanaan kertoi liiviliikkeen rouva, kun ihmettelin valkoisten liivien harmaantumista, vaikka valkoisissa pesty, ja valkopyykkiaineella (mikä tietty vielä lisäsi värin, eli valkoisen haalistumista).että jos kloriittia laitat, voi se loppukin valkoinen olla muisto vain..kokeile jotain tahranpoistoainetta, vaikka vanish oxi.. jotain.

elastinen materiaali ei oikeasti ole valkoista. Ja jos rintsikoita uittelee kloriitissa ym myrkyissä, kuinkahan nyt käy elastisten materiaalien...tuskin nyt enää sen jälkeen kovasti tukevia ovat. Heitä roskiin ja osta uusia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yleensä liiveissä käytetään lycraa, joka itsessään ei ole valkoista vaan ikävän harmaata. Ajan kanssa valkoinen väri kuluu pois ja harmaa tulee esiin.Huuhteluainetta ei saisi käyttää lycra ym. joustoa sis. kankaissa sillä se ikäänkuin " väsyttää" jousto-ominaisuuden. Käsinpesu ja mieto pesuaine, ei valkopyykille tarkoitettuja pesuaineta, niissä on monesti valkaisuaineita (tästä johtuen saattaa myös moniväristen vaatteiden värit sekoittua).Nimim. Yli kymmenen vuotta tekstiilejä myyneenä.-m-

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat