Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Monet ovat lapsettomia. Suuri osa heistä onneksi saa lapsen ennemmin tai myöhemmin.Tasan eivät käy onnenlahjat. Joillakin tärppää jo parin kierron aikana, vaikka ikää olisi lähes 40 vuotta. Vaihtelu on siis suurta.Kuinka paljon meitä helposti raskautuneita on? Ja missä iässä tämä helposti raskautuminen tapahtui?Ap:llä raskaudet alkoivat helposti niin kolmi- kuin nelikymppisenäkin.PS. Kun viimeisen kanssa neuvolassa setvin pelkoani siitä kuinka selviän kaikesta, niin terkkari sanoi, että suurin osa ikään liittyvistä ongelmista johtuu sairauksista (esim. verenpainetauti) tai ongelmista (esim. ylipaino), jotka eivät suoraan liity ikään.

Kommentit (12)

mielestäni se oli helposti, koska aikaisemmin emme halunneet ja sitten kun vauvakuume alkoi vaivata, tärppäsi vaikkemme varsinaisesti yrittäneetkään vielä.Kyllä kävi mielessä sen kahden vuoden aikana tuleeko meille koskaan lapsia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

itse raskauduin puoli" vahingossa" kahden vuoden keskeytetty yhdyntä-ehkäisyllä. mielestäni helposti. oltiin suunniteltu, että joskus puolen vuoden/vuoden päästä oltaisiin aloitettu tosissamme.

Joo, vaikea se on määritellä tarkasti, mutta jokainenhan täällä määrittelee kaiken omalla tavallaan ;)Helposti mielestäni raskautuu, jos kiertoja ei ole kolmea enempää siitä kun aloittaa yrityksen ja on jo raskaana. Tai jos tulee raskaaksi vahingossa (kuten 41-vuotias ystäväni - nyt heillä on rakas kuopus kahden muun lisäksi). Jos joku haluaa määritellä tämän muuten, niin sana on vapaa.

Nimittäin ehkäisystä huolimatta molemmat lapseni ovat halunneet tulla tähän maailmaan. :)

ikää esikoisen kohdalla oli 17 ja kuopuksen 21

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat