Vierailija

Kommentit (27)

ja lapsia on 5. Mies tekee pitkää työpäivää, mä saan olla lasten kanssa kotona. Ei tässä oo musta ollu mitään ihmeellistä. Ja tutussa perheessä mies oli kotona työttömänä, eikä vaihtanu vaippoja (tai muuten hoitanu) lapsia kuin pakon edessä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ihme kommenttia kun sanotaan että en olis hetkeäkään tuollasen miehen kanssa joka ei kakkavaippaa vaihda. Kertokaapa te muut joku ei niin ylistävä asia miehestänne niin me muut sitten kauhistellaan että heti tulis ero tuollasesta miehestä.

Vierailija:

[quote]


eikä se ole teeskentelyä, sitä rupee yrjöttään jo hampaiden pesu, jos yhtään painaa harjalla kieltä niin yrjöää ihan suoraan. lapsen kakan haju aiheuttaa kauhean kakomis ja yökkäilykohtauksen, eikä semmoinen ole hauskaa kenellekkään.vaippaa. Ei sovi hänen jalolle luonnolleen... Onneksi tuli ero. Ja kun sai lapsen, ei todellakaan vaihtanut vaippaa. Sääliksi kävi uutta puolisoa. Voih, mihin kaikkeen naiset joutuvat taipumaan rakkauden tähden...

ole koskaan kuullut, etteivät miehet vaihda vaippaa! Onko sellaisia isiä oikeasti olemassa???Ja jos on, niin herää kysymys, mitä muuta he jättävät tekemättä...

en hetkeäkään olis moisen äijän kanssa. Meillä lapset ja muutkin hommat hoidetaan tasapuolisesti ja piste. Sillä erotuksella, että minä ompelen ja pesen pyykit... jaostan lahjat. Mies hoitaa auton ja pihan raskaat hommat.


Sellainen mies ajattelee olevansa jotenkin erityisasemassa vaimoonsa nähden, että ikävämmät asiat perheessä kuuluvat vaimolle. Aika mukava asenne yhteistä elämää isomminkin ajatellessa. Takuuvarmoja ongelmia siinä suhteessa tulossa, jollei jo ole.eikä se ole teeskentelyä, sitä rupee yrjöttään jo hampaiden pesu, jos yhtään painaa harjalla kieltä niin yrjöää ihan suoraan. lapsen kakan haju aiheuttaa kauhean kakomis ja yökkäilykohtauksen, eikä semmoinen ole hauskaa kenellekkään.mies ei erityisesti pyri laistamaan hommista ja kaikkea muuta tekee ihan normaalisti, pissavaipan vaihtaa, kylvettää, syöttää, pesee hampaat, nukuttaa jne.

Mitenkähän kakkavaipan vaihtoon voisi houkutella? Tyttö- vai poikalapsi? Onko vaipanvaihtovälineet helposti saatavilla, hoitopöytä ok, pesulavuaari lähellä, talkkia ym, ja isille nestesaippuaa käsien pesuun lähellä ( ja neoamiseptia tai muuta antiseptista käsihuuhdetta, jolla hän voi huudella kätensä vaipanvaihdon jälkeen). Miehethän tykkääväät " välineurheilusta" , josko nämä vinkit auttaisivat.

ettei voi vaihtaa vaippaa. En hyväksyis moista alkuunkaan, luultavasti saisi syödä ne vaipat, joita ei " alennu" vaihtamaan. Ei mun mielestä arvosta silloin lastakaan, jos ei voi osallistua hoitoon.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat