Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (38)

Totaalisen surkea tapaus. Hieman yksinkertainen, joskin yritteliäs ihminen. Ei hallitse elämäänsä ja toimii/käyttäytyy kuin 18-vuotias, vaikka ikää on n. 10v enemmän. Täysin epäkiinnostava myös seksuaalisesti (em. syistä johtuen) vaikka onkin ulkoisesti kaunis.

t. Mies 32v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se mikä tekee hänestä vastenmielisen, on se, että hän ilmiselvästi pitää itseään hyvännäköisenä ja katsoo alaspäin niitä, jotka eivät sitä hänen mielestään ole. Siis ei sisäisesti kiva, kaunis tai sydämeltään sivistynyt.

mun mielestä esim. Janina Frostell on TODELLA kaunis ja herttaisen/mukavan oloinen. Kateudesta en Viiviä hauku, vaan ihan oikeesti ei ole kovin ihailua herättävä tyyppi.

Mitähän hän oikein mahtaa tehdä? Siis niinkuin työkseen? Tiedän kyllä, et joku julkkis...Luin sen Annan jutun ja aikas bimbolta vaikutti.

Lukekaapa se Annan haastattelu. Huhhuh... Itseriittoinen wannabe-snobi. Haluaisi olla myös Suomen Paris Hilton (LOL). Vaihtaisi miehensäkin, jos olisi parempia ja rikkaampia sopivasti tyrkyllä.

kuvaansa tuohon suuntaan. Kun oli vielä Tulosruudun ankkuri, siitä olisi toisin valiten ollut toimittajan ura auki vaikka mihin, vrt. nykyinen formuloiden nuori miesselostaja, mikä sen nimi nyt olikaan. Aika samalta viivalta lähti Viivin kanssa.

sanavalmis, trendikäs, yksinkertainen, lellitty, pinnallinen, itseriittoinen, nuorekas, teennäinen, ollut varmaan oikein hyvä koulussa ja panostanut aikanaan opiskeluihin, ollut koulussakin sellainen suosittu...

Puhuu puhelimeen eleikkäästi ja kutsuu miestään Darlingiksi (luin lehdetä) ja nauraa ääneen. Hymyilee kokoajan ja on tekoystävällinen kaikille.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat