Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meillä oli ennen digiaikaan kaksi (toinen pienempi makkarissa, jota lähinnä itse katsoin). Digibokseja on nyt vain yksi, koska ei tohon pienempään ostettu, koska se oli jo niin vanha tv itsessäänkin. Meitä perheessä 4 ihmistä ja joskus kyllä tuntuu, että se toinen olisi tarpeen. Vaikka tallentava digiboksi onkin, niin sitten niitä ohjelmia vaan taltioi sinne eikä muista/jaksa enää katsoa...

Kommentit (11)

Telkkari on olkkarissa.Makkariin en tod. halua telkkaria, siellä minulla ja miehelläni on hemmetin paljon parempaakin tekemistä.Ja lapset eivät huoneisiinsa telkkareita tarvitse. Eivätkä ole koskaan pyytäneetkään.Emme katso paljoakaan telkkaria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta erittäin harvoin on auki enempää kuin yksi kerralla. Ne on lähinnä olemassa vain siksi, että voi halutessaan istua eri huoneissa katselemassa.

Meillä on 6 telkkaria, vaikka meitä on vain 4. Keittiössä on TV, alakerrassa on kahdessa huoneessa, jotta voidaan katsoa eri ohjelmia viereisissä huoneissa. Yläkerrassa sitten loput TV:t. Ja tietenkin kaikissa on digiboksi, joista pari on tallentavaa.

yksi riittää. Ohjelmia on niin helppo tallentaa digille, että ei tosiaan tarvita toista telkkaria. Meitä on neljä henkeä, ja lasten huoneisiin ei tule omia telkkareita koskaan.

Eikä olla mitään uskovaisia tms. Yksi videotykki tosin on ja sille boksi, mutta harvoin on päällä... Niin vähän mitään katsottavaa ohjelmaa nykyään tulee, ettei huomaakaan töllön puutetta, puhumattakaan että pitäisi monta sellaista olla... Uutiset näkee netistä. Ei ole tuo ipanakaan vielä kaivannut.

Toisella lapsi voi katsella VHS:ä ja DVD:tä. Eli tv i siinä näy.

Olohuoneessa uusi taulu-tv.Makkariin haluaisin telkkarin. Siron taulumallin.

Pojan huoneessa on oma pelaamista varten, kahden tytön yhteisessä huoneessa on tv-video-yhdistelmä, olohuoneessa on televisio (liian pieni, haluan sinne vähintään 50-tuumaisen) ja DVD, ja 17-vuotiaan tytön huoneessa on oma telkka, jota hän ei katso juuri koskaan. Sen sijaan hän pitää välillä kavereilleen elokuvailtoja videotykin välityksellä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat