Vierailija

kuinka toimeentulotukea haettaessa suhtaudutaan säästöihin? eli pitäisikö pankkitilien olla täysin tyhjät jotta tukea saa?

Kommentit (6)

Et voi saada toimeentulotukea niiden säästöjen takia. Lasketaan, että miten pitkään voit elää niillä, sitten voit saada tukea taas. Mutta yleiseen asumistukeen ei käsittääkseeni säästöt vaikuta??? En ole varma..Mutta pointtini on, että voit hakea tukea myös seurakunnalta (maksusitoumus kauppaan), neuvotella laskujen kanssa (kerrot, että ei tuloja puoleenvuoteen, sitten alat lyhentää erissä), hakea sosiaalista luottoa sossusta (sitä pitää kyllä kinuta).Kannattaa tehdä edes vähän asioidensa eteen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juuh. on säästöjä, mutta tulot kahdelle ihmiselle on 500e, menot yli tonnin..eli kitkuutan säästöilläni? mutta siis saan olla melkein täysin tuloton, kunhan vain edes vähän löytyy säästössä? tää tilanne on uusi mulle, siis tämä ettei ole tuloja. ja tällaisena pysyy vielä ainakin puoli vuotta. ennen kun asiat olivat vielä hyvin, nuo rahat oli kiinni asunnossa..vai lasketaanko säästöistä joku kuukausiosuus vai miten toi toimii? onko kellään tarkkaa tietoaa? ahdistaa niin perkeleesti kun tuli ero ja asunto meni ja terveys on poissa..mun lääkärijuttuihin menee 1/3 kaikesta tulostani ja tuntuu niin musertavalta..kuulostan kyllä nyt itsekkäältä.ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat