Vierailija

Tuli tuosta yhdestä luisteluketjusta mieleen, että ovatko lapsenne aina innosta kirkuen mukana oppimassa kaikkea uutta??? Esim. miten luistelun, hiihdon, pyöräilyn, jonkin tanssin tai yleisurheilulajin oppiminen tai jonkin ihan teoreettisenkin asian oppimisen on lapsiltanne luonnistunut?Meillä tyttö 5v pistää aina kaikessa niin paljon vastaan että se estää häntä oppimista mitään:(((. Ei osaa pyöräillä vieläkään, polkee kyllä jonkin verran mutta heti lopettaa ja sanoo ettei osaa. Ei osaa eikä halua opetella hiihtämään ei luistelemaan. Enkä kyllä koskaan saisi mitään muutakaan urheilulajia tms opetettua. On kovin omaehtoinen ja itsepäinen luonne.Aina luovuttaa heti eikä haluakaan yrittää. On muutenkin erittäin varovainen ja arka että ehkä se sitten vaikuttaa? Jotenkin vain sääliksi käy tyttöä kun auttamatta jää jälkeen kaikista ikäisistään taidoissa " kun ei jaksa tai osaa" (omien sanojensa mukaan).

Kommentit (3)

Olisipa hauskaa jos olisikin noin innokas tyttö! On tosi raskasta että tyttäremme ei ole juuri mistään kiinnostunut ja arkailee kaikkea:(. Sitä vanhempanakin sitten tuntee itsensä vähän epäonnistuneeksi.Leipomista ja ruoanlaittoa voi kyllä seurata jonkin verran mutta lopettaa sitten ja palaa leikkeihinsä.Ap

luistelu, pyöräily, hiihto tai mikä vaan kiinnostaa. Mutta mennään sen mukaan mitä häntä kiinnostaa.Samoin kiinnostaa tiskaus, leipominen, ruuanlaitto, pöydän kattaus, piirtäminen, leikkiminen, melkein mikä vaan.Siivous ja lelujen kerääminen ei kiinnosta niin paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat