Vierailija
Mistä saisin kivan linjakkaan n. 150 cm leveän TV-tason, laatikoita voisi olla myös. Inhoan kaikkea uutta lastulevy - ja SOTKA-kamaa. Joku tyylikäs, funkkistaso.

Olen etsinyt jo kaikkitavalliset huonekaluliikkeet ja käynyt joillakin nettisivuilla.

Sivut

Kommentit (37)

Vaatimukset sitten kai liian kovat. Syvyyttä tasolla pitäisi olla 55-60 cm, pituutta max. 220 cm. Korkeuttakin mielummin enemmän kuin 35 cm, ettei niskat tule kipeeksi. Laitteista siihen pitäisi mahua TV, viritinvahvistin, DVD-soitin, VHS-nauhuri ja digiboxi. Mielellään laatikoita DVD- ja CD-levyille. Ja kaiken kukkuraksi olis kiva, kun kaikki härvelit olisi lasiovien takana, niin eivät pölyttyisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse ostimme suomalaisen Kirsi-kalusteen Mondo-tv-tason (149cm). Hyvin tyytyväisiä olemme olleet! Se versio jossa laatikot sivuilla ja lokerot päällä ja keskellä.Kirsi. fi

Vieläkin ko. kaupoissa saatavilla. Nyt myöhemmin näin kivan näköisiä Vepsäläisen kuvastosta, muistaakseni tosin hyvin hinnakkaita siellä olivat.

Kaappien ja laatikoiden vetimet ovat suorat mattakromiset. Ovia saa puisina ja kirkkaalla lasilla mattalasin lisäksi. laatikoita mahtuu päällekkäin 1-3 ja ovien päälle 1. Meillä on ovien päällä avoin tila. Keskiosassa vaan yksi laatikko. Meidän versio on mitoiltaan) pituus, syvyys, korkeus) 170cm, 44cm, 74cm. Matalampia ja lyhyempiä tasoja on. Sarjaan kuuluu myös korkeampia hyllyjä/kaappeja ja ainakin myös sohvapöytä näytti olevan. Oliskohan ollut ruokapöytäryhmäkin?
Kävin katsomassa Paksu-malliston, sori liian junttia. Muuramella jotkut OK, samoin tykkäsin SOPEsta. Täytyy mennä huomenna katsomaan noita mallistoja Vepsäläiselle. ap.

Viimeiseksi oltais uskottu sieltä mitään löytyvän... Mutta niinpä vaan löytyi kiva wengen värinen taso. Sarja on ihan uusi ja siinä on erilaisia osia, joista voi valita itselleen sopivan yhdistelmän. Meillä on senkki, jossa on sivuilla mattalasikaapit. Niiden yläpuolella on avohylly. Keskellä laatikko ja avointa tilaa. Tason päälle mahtuu 42 tuuman taulu-tv ja kaiuttimet, avohyllyihin muu elektroniikka ja kaappeihin dvd- ja cd-levyjä. Kaapin takana on valmiiksi paikat johtoja varten.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat