Vierailija

Lapseni kaverin vanhemmat ovat vähän omituisia tai välinpitämättömiä. Arkipäivää on, että lapsella on aina likaiset ja liian pienet tai liian isot vaatteet. Lisäksi he antavat lapsensa lähteä koska vaan minne vaan ja niin pitkäksi aikaa kun esim. minä ehdotan. No, se on hyvä meille koska tämä lapsi kulkee mukanamme aika usein. Nyt lapsella ilmeni täitä keskiviikkona. Olivat sitten vanhemmat ostaneet sitä ainoaa shampoota jonka tiedetään olleen tehoton ja sitten eivät olleet odottaneet koko sitä aikaa edes, että se vaikuttaisi. Tänään lapsen äiti naureskeli, että täytyy vissiin JOSKUS pestä uudelleen. Kysyin saako lapsi olla meillä yötä ja saihan se. Äsken käsittelin lapsen koko pään ja laitoin hänen vaatteet pesukoneeseen. Aamulla pesemme sitten lapsen yöpuvun ja lakanat jos nyt päästäisiin eroon täistä. Omalla lapsella oli niitä myös mutta ne hävisivät jo kunnon käsittelyllä ja siivoamisella. Huomenna niitä kyllä varmaan taas on koska tän kaverin päässä niitä oli PALJON ja niitä mustia muniakin oli ihan riittävästi. Surullista.

Kommentit (11)

Tuollaisia ihmisiä joutuu kuuntelemaan tosielämässäkin ja aina yhtä rasittavaa, mitä MINÄ tein...yök.Ottamatta siis mitään kantaa tähän toiseen perheeseen.

munat ei häviä pesussa, niitä täytyy kammata ja välillä jopa kynsin irrottaa kahden viikon ajan! kokemusta on. ja lisäinfoa saa googlettamalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

halusin jakaa ihmetykseni vanhempien asenteesta. Vai päästättekö te 6v lapsenne kaikkialle koko päiviksi/öiksi ettekä edes tarkista onko täit hävinneet jos sellaisia on? Jotenkin en vaan ikinä ajatellut löytäväni itseäni huolehtimasta jonkun muun lapsen täistä......? Aion huomenna soittaa niille vanhemmille, että laittavat lakanat ja tyynyliinat ym. pesuun ja todellakin toivon, että täit häviävät koska meillä on perjantaina reissua tiedossa. Ja ne munat muuttuvat mustiksi vähän ennen " kuoriutumistaan" . Niitä valkoisiahan voi sitten olla vaikka kuinka, niitä en pystynyt näkemään...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat