Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ahdistaa iso asuntolaina ja itse hoitovapaalla...Onkohan toivoa että korot lähtisi laskuun tässä vuoden sisällä? Vai vieläkö nousevat?

Kommentit (3)

Jossakin ohjelmassa sanottiin, etteivät voi ihan hurjasti ainakaan nousta. Tämä eu:n kuuluminen pitää jotenkin homman kasassa, ettei määrättömästi voi nousta. En nyt muista miten se juttu meni sanatarkkaan, mutta mua ainakin helpotti hieman tämä velan kanssa eläminen. Meillä vähän sama tilanne ja lainaa on maksussa eläkeikään asti...

Korot ehtivät nousta ja laskea moneen kertaan jos laina-aika on monta vuotta. Tuskin on ihan tässä heti paluuta niihin tosi mataliin korkoihin, joita pari vuotta sitten nähtiin, mutta tuskin järjettömän korkealle nousevatkaan. Jos kovasti ahdistaa niin kannattaa ehkä miettiä lainan, tai ainakin osan siitä, sitomista pitkään korkoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

0.5-1 prosenttiyksikköä ellei jopa 1.5, pysyttelevät 'korkealla' vielä ainakin vuoden päivät ja kääntyvät varmaan vuoden 2010 laskuun. Matalien korkojen aikaa ei muutamaan vuoteen taida olla luvassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat