Vierailija

Tenavan nukkumaanmeno sekä päiväunille että yöunille on menny aivan mahdottomaksi! Joka päivä unille menoa edeltää tunnin tappelu. Pitää saada/tehdä sitä tätä ja tuota. Jos toiveet toteuttaa, tulee vain sitä mukaa uusia. Jos ei toteuta, niin seurauksena hirvittävä huuto ja kiukuttelu. Niin, sitä ah niin ihanaa uhmaikäähän tämä on, mutta kun alkaa äidin kärsivällisyys jo loppua. Paha mieli koko illan kun aina pitää suuttua :(

Kommentit (6)

Jatkan vielä: Yritän olla menettämättä hermoja mutta yleensä huonolla menestyksellä. Jämäkkänä pysyn mutta yleensä tulee niin paha mieli itselle tuosta tappelusta.

Tiukemmat rajat vaan, eli ei anneta periks millekkään haluamisille juuri ennen nukkumaan menoa ja ota se huuto vastaan! Anna huutaa, se helpottaa pidemmän päälle teitä kaikkia: lapsi purkaa tunteitaan ja sitä ei voi väistää, hälle menee perille ettei hommasta voi lipsua ja ettei hänen halunsa enää määrää. Kun olet jämäkämpi, niin lapsi ei edes yritä kauaa millään konstilla pelata vaan tyytyy onnellisena äidin tahtoon pidemmällä aikavälillä. Ja elämä helpottaa ja äiskän ei tarvi hermota!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko se huuto nyt niin kauhiaa jos sitä ei kuitenkaan kestä kun huomaa ettei palvelu pelaa?Sitä saa mitä tilaa, eiköhän se ole itsesaatu aikaan että passataan ja hypätään...

Aikaisemmin huutamaan jättäminen toimikin, mutta nyt kun on kuopus, niin hän herää aina tuohon huutamiseen. Ei meillä ole koskaan hypätty lapsen pillin mukaan, mutta nyt on mennyt tuohu ihan mahdottomaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat