Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

tietääkö kukaan työharjoitteluasioista? jos on työkkärin kautta työharjoittelussa, siis mun mies on nyt tällähetkellä sairaalassa

tutustumassa niin sanotusti alaan, niin voiko pitää lomaa kuukauden vaikka siinä välissä kun työharjoittelua on jatkunut jo 4 kk mutta haluais jatkaa vielä vapaaehtoisesti 2 kk lisää? Sairaalassa esimies ei tiennyt.Toivottavasti tästä sepostuksesta saa nyt selvää mitä tarkoitan.Onko ketään jonka mies on ollut työharjoittelussa?

Kommentit (3)

Lisäksi olen hakenut eräälle kurssille, mikä on lähinnä työharjoittelua ja pari lähipäivää kuukaudessa. Kyllä niillä kursseilla ja harjoittelussa pitäisi olla sinä aikana, mitä on etukäteen sanottu.Jos harjoittelu liittyy johonkin kurssiin, niin kurssinjohtaja voi sanoa, annetaanko harjoittelussa minkäänlaisia väliaikoja harjoitteluun. Jos hän vastaa, että täytyy sopia harjoittelupaikan kanssa, niin silloin harjoittelupaikan esimies on se, jolta on kysyttävä. Joka tapauksessa kurssinjohtajan on kuitenkin tiedettävä etukäteen, mitä on sovittu.

Jos tyoharjoittelusopimus paattyy, niin varmaankin saa pitaa taukoa. Jos taas sopimus on tehty esim. 6 kuukaudeksi, niin sitten saattaa tulla karenssia jos omasta halusta lahtee kesken pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat