Vierailija

Eli voiko lisätä kummeja kasteen jälkeenkin?On harmittanut niin paljon kun jäi pyytämättä ja pyydetään jos vielä pystyy.(poitsu nyt 6kk)

Kommentit (10)

ja todennäköisesti meidän viimeinen eli jo senkin takia haluaisimme tämän henkilön vielä lapselle kummiksi:) (järki tulee jälkijunassa)

Onko kukaan sitten tehnyt niin että kummeja lisätty ja minkälainen oli seurakunnan mielipide?

t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varmoja et haluatte kaikki läheisimmät heti ekan ( ymmärtäisin että eka lapsi) lapsen kummeiksi, me teimme sen erheen, ja mikäli lapsia siunaantuu lisää, meillä onkin hankalaa keksiä sellaista kummia, joka olisi varmasti tulevaisuudessa tekemisissä kanssamme eikä olisi jo suunnilleen miljardin lapsen kummi ennestään...( eli ei oikein tee mieli lisätä " taakkaa" )... Tietty jos tilanne on se, että välttämättä haluatte, niin kyllä tietääkseni voi lisätä, koska monet juuri sen takia nykyisin lisää kummeja, kun alunperin valitut häviääkin elämästä...siis omasta tahdostaan...

Kirkolliskokous päätti näin viimevuonna. En muista onko se vielä tullut voimaan, mutta luultavasti on, joten seurakunnan kanta on siis luonnollisesti myönteinen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat