Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tiedän, ettei se ainakaan yllä lähellekään synnytyssupistuksia. Mutta th käski tarkkailla tuleeko kivuliaita supistuksia. Rv 32 ja ollut todella paljon jo kivuttomia ja seassa myös kipeitäkin supistuksia.

Kommentit (8)

joten jos joka kerta tuntuu lievääkin menkkamaista kipua kun supistaa niin jossain vaiheessa olis varmaan hyvä käydä näytillä että tarkistaavat tilanteen. Näin siis järjellä ajatellen.

Jossain vaiheessa sattuu niin että tuntuu jotta taju lähtis. Se on kivuliasta, mutta silloin on synnytyskin jo pitkällä. Että enpä osaa auttaa. Sanoisin, että jos ei pysty jatkamaan puhetta ja täytyy ottaa jostain kiinni/tukea, niin on kivulias.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että vatsa meni kivikovaksi ja ja tuli sellainen kiristävä tunne koko vatsaan, ihan kuin olisi korsettia joku kiristänyt sisältä päin. No, synnytys alkoikin sitten sellaisesta, mahasta kuului vaan poks ja vedet meni ja vajaan kolmen tunnin kuluttua oli nyytti kainalossa. Oikein kivuliaita supituksia tuli ehkä 5 synnytyssalissa. Nämä kivuttomat oli ilmeisesti pehmentäneet ja availleet paikkoja pikku hiljaa ja pidemmän ajan kuluessa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat