Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

siis Tatu sanoi jotain... Joku sanoi: " Mut sen on ollut sammuneena sillon" ja Tatu sanoi: " Ihan sama" MUTTA MITÄ TATU SANOI SIIS SITÄ ENNEN???

Sivut

Kommentit (34)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuinka moni nainen ei ole koskaan teeskennellyt nukkuvaa kun mies lääppii etenkin kun mies on mieluisia?

Oikein tai ei, mutta sitä tapahtuu jatkuvasti, mutta kuinka moni kerta on raiskaukseksi mennyt? Se että Mika ois jatkanut loppuun asti on ehkä parin prosentin luokkaa. Sehän oli jo alkanut nukkuu kun tajus ettei Sorella herää/ ole hereillä. Ja ehdottomasti Sorellassakin oli syytä, ei tietenkään olis ansainnut raiskausta (mitä ei tapahtunut), mutta antoi kyllä ymmärtää että lähempi kanssakäyminen on ok. Sehän oli tosi tyrkky. Mikahan aluksi juoksi melkein karkuun.

Kuinka moni mies ei ole koskaan lääppinyt nukkuvaa naista?

Kuinka moni nainen ei ole koskaan teeskennellyt nukkuvaa kun mies lääppii etenkin kun mies on mieluisia?-----------------

Ja minä en ainakaan ole koskaan teeskennellyt nukkuvaa paitsi jos EN halua seksiä. Oisko pitänyt suostua?

että miehen syy, kun antoi naisen ymmärtää, mutta ei ymmärtänyt antaa. Siinäkin tapauksessa pidettäisiin naista kevytmielisenä ja yksin syyllisenä. Mitähän tämä kertookaan?

Vaikka olisi halunnut mitä, niin ei varmasti sellaista, että tiedottomana kähmitään ja kouritaan. On nimittäin aika vankka ero siinä, sekstaako humalapäissään vai makaako sammuneena.Vierailija:

Lainaus:


miettikää nyt mikä portto se sorella oli. Oli koko illan mikan kimpus ja ne kiihkeät suudelmat ja tosiaan sänkyyn meno...olen todellakin mikan puolella...

Kyllä mielestäni kaikella tapaa sanoi joo. Ennen kun sammui. Mika oli ihan tuiterissa myös. Kuka voi sanoa tajusiko että Sorella oli sammunut ja ettei herää. Kun yritti herätellä.

Mielestäni jos huokuttelee miehen sänkyyn noin niin ei voi kuin itseään syyttää.

Sorella sanoi älä, ennen kuin sammui. Ja käänsi kylkeä.Mika ehti touhuilla vartin ennenkuin kutsuttiin. Sorella kuorsasi joten VARMASTI kävi selväksi ettei ollut enää pelissä mukana.

miettikää nyt mikä portto se sorella oli. Oli koko illan mikan kimpus ja ne kiihkeät suudelmat ja tosiaan sänkyyn meno...olen todellakin mikan puolella...

Olisi edes pitänyt ajatuksensa ominaan mutta ei, täytyi päästä paljastamaan oma sovinistinen ja naisia halveksiva ajatusmaailma. Tervemenoa pois talosta Tatu.

Mut jos ollaan tuhannen tuiterissa ja nainen sammuu niin VITTU SIIHEN NAISEEN EI KOSKETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ihan sairaita ihmisiä täällä. Pelottaa ajatellakin että nämä samat ihmiset kasvattaa tyttärilleen yhtä heikon seksuaalisen itsetunnon.

Toivottavasti Tatun tytär joutuu kokemaan saman kuin Sorella! Ehkä Isukki-Tatullakin vähän mielipiteet naisten seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta muuttuvat!

on oikeus lopettaa leikki kesken, mutta kovin kiihkeästi eilen suutelivat. Kyllä pitäisi tajuta, että kiihottavaa ja vaarallista peliä pelasivat. Eivät ole enää teinejä...

ennen sammumistaan, hän ei varmasti halunnuti, että häntä kähmitään, kun hän makaa tiedottomana. Mikan puolelta olisi mennyt täyskännin piikkiin, jos ei olisi jatkanut vielä sen jälkeen, kun on jo ollut pakko huomata, että toinen ei reagoi yhtään mihinkään. Yllättävän nopeasti Mikakin kuitenkin reagoi BB:n kutsuun, jos ajatellaan, että hänkin olisi ollut niin seis, ettei tajua mitään.Tatu on kuulopuheiden ja omien sympatioidensa armoilla. Ei ole turhalla objektiivisuudella ehkä pilattu, mutta harva kai viranomaisia lukuun ottamatta tällaisessa asiassa voi olla.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat