Vierailija

raivostuttava..vääntää tekoitkua ja ai että hirveetä kauheeta.. ite ensi antaa ymmärtää ja sit ei ymmärrä antaa.. musta tossa ei oo mitään.. ei mitään.. kumma muija...sitä vituttaa vaan se et on ite eilen ollu haluamassa ja nuollu mikaa..

Kommentit (13)

ja tosiaan yritti vääntää tekoitkua eikä kovin katuvaiselta loppujenlopuksi näyttänyt verrattuna mikaan.. siell äse iloisena istui ja iltaavietti muidenkanssa.. ziisus mikä muija

tuskinpa mika on ehtinyt/pystynyt mitään sellasta tekemään että paikat kipeäksi tulisi!! vitsit mikä tekopyhä tapaus.. en sano että on oikein lääppiä nukkuvaa naista mut hei, rajansa kaikella! Ei se Sonera nyt mikään kieltäytyjä-nunnakaan tossa tilanteessa ollut!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

varmaan selvin päin hävettää omat toilailut liikaa.

Yrittää ihan selkeesti sälyttää Mikan niskaan enemmän paskaa kuin mitä se ansaitsis. Mikahan on ollut ihan huippusökönä asian suhteen ja varmasti aidosti pahoillaan, mutta tää akka vaan koko ajan lisää vettä myllyyn. Ja saatana, paikat vähän arkana!!!

ei kai kukaan nyt täällä sekstailisi, kunhan vain suukoteltiin. Pelaa vaarallista peliä, vaikka aina saa kieltäytyä. Mutta en minä itse suukottelisi yhtä kiihkeästi ilman toiveita jatkosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat