Vierailija

Häiritsikö ketään muuta kun se itki, mutta silmät ei edes kastunut?

Kommentit (15)

nyt kun näki tuon Sorellan reaktiot, niin tuli kyllä sellainen fiilis, että feikkas sitä itkua, kun tuli katsomasta sitä nauhaa. Tosi kummallinen juttu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

että pitäisi määritellä, miten tässä tilanteessa _pitää_ käyttäytyä? Omalla kohdallani ainakin tiedän, että käyttäytyminen uudessa, järkyttävässä ja oudossa tilanteessa ei aina ole rationaalista eikä sellaista kuin aiemmin olisi voinut kuvitella. Tiedän hyvin, että esimerkiksi onnettomuustilanteessa voi hyvin olla huolissaan onnettomuuden aiheuttaneesta osapuolesta, vaikka olisi uhrin läheinen - ja tässä ei nyt ollut läheskään niin vakavasta asiasta kyse.Vierailija:

Lainaus:


nyt kun näki tuon Sorellan reaktiot, niin tuli kyllä sellainen fiilis, että feikkas sitä itkua, kun tuli katsomasta sitä nauhaa. Tosi kummallinen juttu.

Eikä sekään sitä asiaa niin ajattele, se on ihastunut Mikaan ja siitä oli vaan varmaan ihan kiva kun Mika oli siitä niin kiinnostunut. Nyt se ei tiedä miten päin olis kun Mika katuu sitä. Tai sit Sorella on tosiaan joku näyttelijä.

Onko mitään merkitystä sillä miten Sorella käyttäytyy jälkeenpäin, ja miten hänen ihmisten mielestä pitäisi käyttäytyä? Kyse on mielestäni periaatteesta ja siitä, että subtv:n pitäisi ehdottamasti ottaa selkeä ja kielteinen kanta tämän tyyppisiin tapahtumiin.Muitakin kanavia katsoneet ovat saattaneet huomata, että Ylellä on meneillään rahankeruukampanja jonkin maan hyväksi, jossa lasten ja nuorten seksuaalinen hyväksikäyttö on yleistä. Rahoilla koulutetaan paikallisia nuoria kertomaan ikätovereilleen oikeudesta fyysiseen koskemattomuuteen jne. On aika karseaa verrata kampanjaa samaan aikaan toisella kanavalla tapahtuvaan ja joidenkin mielestä hyväksyttävään varhaisteini-ikäisten opettajan hyväksikäyttöön.Äkkiä vaihtoi naaman peruslukemille, mutta kerkisi jo hymyillä.Jotain outoa tuossa jutussa on.Ja jos palataan vielä siihen " koskettelujupakkaan" , niin Mika oli niin tuiskeessa, että ihan varmasti EI TAJUNNUT ETTÄ TOINEN NUKKUU!

Sorellasta siis! Sehän kiehnäs ja imutteli Mikan kanssa koko illan - yritti Tatuakin pusutella (!!!) joten aika pelinainen tuntuu olevan... Toi on aivan älytön, täysin suurenneltu koko juttu!

niin miten sitten reagoi välittömästi, kun BB kutsui pakeilleen ja meni päiväkirjahuoneeseen täysin ongelmitta ja pystyi ymmärtämään annetut ohjeet?Vierailija:

Lainaus:


Äkkiä vaihtoi naaman peruslukemille, mutta kerkisi jo hymyillä.Jotain outoa tuossa jutussa on.Ja jos palataan vielä siihen " koskettelujupakkaan" , niin Mika oli niin tuiskeessa, että ihan varmasti EI TAJUNNUT ETTÄ TOINEN NUKKUU!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat