Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Itselläni oli aviomiestäni ennen useitakin. Ei seurusteltu, mutta kun teki mieli - ehkä kerran viikossa tai jotakin - tehtiin temput. Sitten tietty, kun mieheni tapasin ja rakastuin, vakipanot jäivät.Ainakin kolmikymppisessä kaveripiirissäni on ollut ihan tavallista, että vaikka parisuhdetta ei olisi, rakastaja on kuitenkin.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli jotenkin helppo kun oli aina kierroksessa joku vakkari. Seurusteluun tai vakavampaan suhteeseen en olisi näiden vakkareiden kanssa ryhtynyt mutta seksi oli hyvää ja kivaa. Homma toimi hyvin, saa vähän niinkuin rusinat pullasta.:) Viihdyin sinkkuna mutta ei mulla ollut mitään seurustelua tai parisuhteita vastaankaan jos vaan oikealta tuntuva mies osuu kohdalle.Nyt tietenkin perheellisenä moiset hurjastelut on jääneet.

Hyvä ja turvallinen vaihtoehto sille, että olisi aina pitänyt lähteä kapakasta hakemaan seuraa. Puhelinsoitto vaan ja asia selvä. Oli se kyllä aika hauskaa...ei velvoitteita, eikä edes mustasukkaisuutta. Mulla oli oikeastaan aika mahtava fuckbuddy, kun näin vuosien jälkeen muistelee.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat