Vierailija

Sekstailutahti ollut viime ajat n. 1x/2viikossa, enää ei huvittaisi sekään koska mies laukeaa ihan välittömästi, viimeksi ei edes ehtinyt sisälle asti...Mikä avuksi tuollaiseen vaivaan, voin kyllä hänelle puhua asiasta. Vastatkaa pian, pliis!!

Kommentit (6)

Ennen oli paljon enemmän. Nyt on ollut viimeisen vuoden kaikenlaista hässäkkää, illalla kun on ainoa mahdollisuus harrastaa seksiä lasten mentyä nukkumaan olemme ihan liian väsyneitä pitkään sessioon, niin että mies laukeaisi kahteen kertaan.Olen jo ollut huolissani onko jotain oikeasti vialla, mutta tuo puute se taitaa ollakkin=)

Ap

Kevyesti puuduttava tai turruttava geeli penikseen, vähentää tuntumaa, saanee alan liikkeistä.Aktiivinen itsetyydytys, ei ole niin himo niin herkässä.Pitkä esileikki, jonka aikana mies laukeaa kerran, toka kerta voi sitten kestää vähän kauemman.On vielä joku puristustekniikka, penistä puristetaan juuresta tai jostain, pysäyttää mällin, tästä varmaan löytyisi tarkempi kuvaus jostain seksioppaasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

MUTTA sama juttu seksin suhteen.. Tuo viis sekuntia ja vihellys on vienyt halut niin, että seksiä ei juuri ole ollut viimeiseen kahteen vuoteen ollenkaan. Erota emme halua koska rakastamme toisiamme..kai.Sitten penis saattaa yht äkkiä " löystyä" eli seisokki vain lakkaa tai sit laukeaa tosiaan heti. Onko normaalia :`(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat