Seuraa 

En ole saanut aikaiseksi koko vuonna pestä ikkunoita ja sen ovat näköisetkin! En vain millään viitsisi alkaa siihen urakkaan, jo ajatuskin tympii..Onko kellään kokemuksia siitä koneesta, onko sillä helppo pestä? Plussia ja miinuksia?-pupsu

Kommentit (2)

meillä on ainakin ihan kovassa käytössä ja meillä mies innostu pesemään ikkunoita heti laitteen hankinnan jälkeen. Mä pyyhin ikkunoiden karmit. Jos lataus on heikko niin ei ime valumavesiä. Ja meillä ainakin ei pysty yhdellä latauksesella pesemään kaikkia ikkunoita.

ja kun meillä ikkunanpesu on miehen puuhaa, niin ostikin sellaisen suht perusmallin Kärhcheriltä.Hyvinhän se pinnan putsasi, mutta piti varoa putken valumavesiä ja tuossa mallissa letku olisi saanut olla pidempi , painoakin oli ja se veden kanssa lotraaminen kuitenkin jatkui vaikka vähemmässä määrin kuin ämpärin kanssa.Liekö tuo valumajuttu ollut tekovika, mutta mies palautti koneen ja jatkoi käsitekniikalla suihkepullon avulla!!! Ihan tavallisessa suihkepullossa lantrattu pesuaine, helppo annostella, ei valu pitkin seiniä lattioille ja kevyt käsitellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat