Vierailija

Sivut

Kommentit (53)

Nykyään markkinoilla olevista istuimista on PUOLET sellaisia, että 9kg alkaen kasvot menosuuntaan!!Mua niin ärsyttää nää juntit mammat jotka ei tajua, että asiat muuttuu ja kehittyy... Menkääpäs vaikka lastentarvikkeen sivuille lukemaan uusien istuimien juttuja!!!!Oli kaikki matkat yhtä huutoa. En jaksanut enää kuunnella. Ajetaan paljon. Kuskinakin hermostui ja ote alkoi herpaantumaan myös kuskilta, kun yrität lasta rauhoitella. Käännettiin istuin toisin päin ja siihen paikkaan huudot loppuivat. Tyttö istuu ihan kiltisti vaikka kuinka monta tuntia, kun saa olla kasvot eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Miten sellaista enää pitäisi selkä menosuuntaan päin? Turvaistuin jouduttiin siirtämään kasvot menosuuntaan 1.8 vuoden iässä. Kukapa aikuinenkaan haluaisi istua autossa 100 kilometriä polvet suussa?

Meillä lapsi täyttää tänä vuonna kolme ja istuu edelleen Britaxin istuimessa selkä menosuuntaan ja vieläpä pitää istuimestaan. Vaikkei jalat mahdukaan suoraan eteen, niin lapsi onneksi osaa nostaa jalat penkkiä vasten suoraksi jne, ettei ihan avuttomasti kidu polvet suussa.Huvittavinta on kuitenkin se, että lähes kaikki ihmiset ihmettelevät sitä, miksi lapsi istuu selkä menosuuntaan ja keksivät eri syitä kääntää penkki toisinpäin.


Ihan vapaasti vaan lataatte ne lapsenne naama menosuuntaan, mutta luulisi ajattelevan lapsen turvallisuutta. Tuota niskojen heikkoutta ei kyllä pysty millään istuimella suojaamaan vai sidotaanko niissä pää kiinni istuimeen?Turvallisinta on selkä menosuuntaan. Kauppiaat toki myyvät vaikka äitinsäkin, jos vaan saavat rahaa.

Pankaapa omalle kohdalle miltä tuntuisi istua vaikkapa 4tuntia polvet koukussa selkä menosuuntaan?Olen työssäni lastensuojelussa nähnyt valitettavasti paljon perheitä, joilla ei ole turvaistuinta lainkaan autossa, vaikka kuinka pieniä lapsia olisi. Siksipä juuri huvittaakin teidän kinastelut. EN ole ikinä nimittäin törmännyt sellaiseen näkyyn, että tuollainen 3-4 vuotias suostuisi vielä istumaan selkä menosuuntaan jalat koukussa. En ikinä. Missähän te arvon mammat oikein asutte kun teihin ei missään törmää???

..että miten toimia, kun poika 1v3kk istuu polvet suussa ja nilkat vääntyneinä kun on niin pitkät jalat. Painoa 13kg, ja se oli muistaakseni (korjatkaa ASIALLISESTI jos olen väärässä)painoraja britaxin istuimessa että saisi kääntää nassun menosuuntaan. Kääntäkkö vai eikö? Ja kiihkoilijat menkää itseenne, kaikki me varmaan parhaamme tehdään, eikä tää nyt muutenkaan taas ollut mikään kukaonparasäiti-skaba. Eräät ne vaan täällä suitsuttaa omaa erinomaisuuttaan parjaamalla muita..

mm. äitiyspakkauksessa oli " lapsi liikenteessä " -vihkonen. Ja Liikenneturvan sivuilla on hyvät ohjeet ja varmaan kaveriperheiltäsikin olisit kuulluut tuon " selkä menosuuntaan ainakin 3-vuotiaaksi" suosituksen.....

Vierailija:

Lainaus:


Miten sellaista enää pitäisi selkä menosuuntaan päin? Turvaistuin jouduttiin siirtämään kasvot menosuuntaan 1.8 vuoden iässä. Kukapa aikuinenkaan haluaisi istua autossa 100 kilometriä polvet suussa?


Mikäli on ajettavana 100 kilometriä ja lapsen olo on epämukava, niin silloin pysähdytään välillä jaloittelemaan! Mikä vittu teitä oikein vaivaa?!!!

Ja pidän turvallisena, koska olen testit lukenut. Kaikki istuimet testataan, ja tuskin niihn tulisi edes lupaa käntää kasvot menosuuntaan 9 kilosta alkaen jos se tappaisi lapsen. Miettikää sitä.


Kyse onkin nyt siitä, mikä on turvallisinta. Tutkimukset ovat osoittaneet, että nimenomaan yleisimpien kolarityyppien yhteydessä se selkä menosuuntaan on turvallisin asento.

Suositukset tiedetään, ja istuin graco xtp. Istuimen ohjeissa lukee, että 9kg on raja jolloin voi kääntää. Lapsi painoi tuolloin yli 10kg. Syynä kääntämiseen oli, että autona oli tuolloin pakettiauto. Jos istuin olisi ollut toisinpäin, ei kuski olisi nähnyt peilistä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat