Vierailija

Meillä 6 kk poikavauva. Ihana vesseli joka nukkuu jo yöt hiljaa ja syömättä, joten valittaa ei toki pitäisi. Vauvamme on kyllä aika vaatija. Päivät menee kyllä välillä kelloa katsoessa kun poika vaatii jatkuvaa viihdyttämistä ja eikä juuri lattiallakaan viihdy kuin muutamia minuutteja.Kyllä tietää jo leikin ja pienen "riehumisenkin" mutta välillä tuntuu kun ei edes hetkeä voi pitää omissa oloissaan häntä niin heti alkaa kova komento ja huuto jos näköpiirissä ei ole ketään. Kotityöt painaa aikalailla kun kaikki pitäisi tehdä iltamyöhällä kun vauva menee 20-21 nukkumaan. Välillä katselen haikeana muiden samanikäisiä vauvoja jotka jo viihtyvät kivasti lattialla, sitterissä ja vaunukävelyillä. Paras keksintö kyllä meille on rintareppu. Onko muilla liikkumisen myötä helpottanut tämän jatkuvan kantamisen ja seurustelun suhteen? Välillä sylissäkään ei ole hyvä jos ei siinä kokoajan pomputa ja viihdytä.

Kommentit (4)

sellainen vaihe, että KOKO ajan piti olla jotain viihdykettä, muuten alkoi märinä ja murina. Ihan jatkuvasti piti viihdyttää. Liikkumaan oppimisen myötä lakkasi. Nyt lapsi 2 v ja hyvin säyseä temperamentti, eli meillä tuollainen vaihe kuului vain kehitykseen ja oli ohimenevää eikä liittynyt temperamenttiin.

siis myös todetusti todella temperamenttinenhän taas leikki mielellään itsekseen joitain aikoja ja tekeen sen edelleenne eivät ole välttämättä mitään temperamenttikysymyksiä vaan ihan persoonallisia eroja lasten välillä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä nyt 9 kk ikäinen vauva ja oppi vasta ryömimään ja nyt vasta on pitänyt alkaa viihdyttään. Toki viihtyy itsekseen lattiallakin, mutta etenkin väsyneenä ryömii jalkoihin ja on vailla syliin ja sylissä pitää hypyttää koko ajan tai mönkii eestaas. Ja kaiken lisäksi ei mikä tahansa syli kelpaakkaan vaan pitää saada olla äidin sylissä. Vaihtelua arkeen tuo kärryttely ja pyöräretket, joista lapsi nauttii kun maisemat vaihtuu. Vauva seuraa mielellään myös muiden lasten leikkejä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat