Seuraa 

Pätkätyöt ovat päättymässä, työt ja parisuhde tympii ja lasten hoito rasittaa TODELLA pahasti. Tämä äiti tarvitsisi ihan OMAN lyhyen loman (1-2 yötä) mutta kertokaahan mitä voisi tehdä ? Rahaa ei ole hirveästi ja vaikka uusia elämyksiä haluaisikin, kaipaisin RAUHAA (pääkaupunkiseudulla, haloo?). Mahdollisuuksia lienee miljoona mutta silloinpa niitä ei keksi kun tarvitsisi.Lomaehdotuksia!?

Kommentit (7)

Espoossa on Bodom-järven rannassa se Kaisankoti-kylpylä, jossa on nättiä luontoa ja voi ottaa hoitoja jne. Tai sitten mene Vierumäelle johonkin liikuntaviikonloppuun, jossa saat liikunnallisen irtioton, mutta ei tartte olla yksin, kun on muita kurssilaisia ja yhteiset ruokailut ja muut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta olisiko siellä kohdetta, missä voisi olla luonnossa: patikoida, käydä savusaunassa, jopa uidakin viileässä vedessä? Ehkä jotain hoitoja. Syödä kunnon ruokaa, nauttia rauhasta. Illalla katsella tv:tä, mussutta shipsejä ja suklaata.

joudun päivittäin kulkemaan keskustan metelin kautta ja laivoja inhoan. Luonto ja hemmottelu kuulostaa hyvältä, mutta onko mitään järkevää paikkaa johon mennä yksin? Kylpylässä voisi olla tauhallista mutta sielläkin syöminen yksinään on jotekin typerän oloista...

Eli silloin saan olla kotona ihan YKSIN,tehdä mitä huvittaa ja jos ei huvita,niin olla vaan!Meillä tällaista " herkkua" äidille on luvassa n.2krt/1.5v:ssa.Silloin ei tosiaankaan huvita lähteä ulos juhlimaan ym.kuten kaverit yleensä ehdottaa.Sanonkin heille,että sen viikonlopun aikana en vastaa puheluihin enkä avaa ovea kellekkään....En tiedä onko tämä sinulle mahdollista?Òlisiko perheellesi paikka jonne voisivat viikonlopuksi lähteä ja jättää äidin kotiin lepäämään??

kuulostaa eka ehkä kauhealta vaihtoehdolta mutta itselläni on kokemusta ihan rentoutumisristeilyistä. Välillä laivafirmoilla on todella edullisia tarjouksia, jos lähdet keskellä viikkoa ns. huonoon aikaan.Risteilyllä voi käydä rauhassa saunassa, hieronnassa, leffassa, syödä hyvin (jos rahat sallii). Voi nukkua hyvin, ota vaikka jotain kivaa luettavaa, voi ainakin ikkunashoppailla ja jos illalla huvittaa niin voi mennä yökerhoon vähäksi aikaa musiikkia kuuntelemaan.Ymmärrän kyllä todella hyvin, miltä sinusta tuntuu!

Omaa, rauhallista aikaa...En tiedä minklaisesta lomailusta pidät, mutta mieleeni tuli muutama vinkki. Olin ystäväperheen kanssa kesällä Hkissä lomailemassa pienellä budjetilla. Yövyimme Katajanokalla Eurohostelissa, joka on edullinen paikka. Yleiset tilat eivät olleet kummoiset, mutta huoneet tosi siistit ja vessat ja suihkut myös. Ratikka kulkee vierestä, parin vuorokauden matkailijaliput eivät paljon maksa, ja julkisia voi käyttää vaikka kuinka paljon samalla lipulla.Jos tykkäät ulkoilla, on Suomenlinna tosi hieno paikka, syksylläkin. Merta, kalliota, vanhoja rakennuksia, kahvilaa ja bonuksena pieni laivamatkakin! Ja samalla matkailijalipulla saavutettavissa.Japanilainen puutarha (olikohan se Roihuvuoressa) on saanut ulkomaita myöten huomioitu.Cafe Esplanadiin pään kokoiselle korvapuustille ulkoilun jälkeen. Elokuviin? Kerrankin saa päättää itse, eikä tarvi ottaa muiden mielipidettä huomioon.Hyviä kirjoja mukaan ja loikoilua.Kirkot. Kiseleffin Basaari-ei maksa mitään, jos vain katselee.Tässä muutama mieleen tullut idea.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat