Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Keskustassa tai kävelymatkan päässä?

Mihin muualle kannattaa köyhän mennä shoppailemaan kun Ouluun tulee?=)

Kommentit (28)

etsi sieltä kartalta Kempeleentie ja Tyrnäväntie. Siinä risteyksessä on se rakennus, mutta tosiaan en kahteen vuoteen ole tuolla käynyt, joten en tiedä onko kyseinen kirppis edelleen siellä. ja nimeä en muista.Formulacenterin kirppis sijaitsee Alppilassa (keskustan pohjoispuolella) Pieni katu Lippitie löytyy kartasta, sieltä löytyy. Tuolla kävin viime kesänä, joten se on ainakin edelleen paikallaan.Ja La festa siis pakkahuoneen kadulla ihan siellä päässä lähellä rautatieasemaa postin takanaMukavaa reissua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siis siellä La festassa on YLLÄTTÄVÄN HYVÄT pizzat mitä ei heti paikan ulkonäön perusteella uskois!! Suosittelen siis minäkin jos on pizzan nälkä. -5-


en näemmä osaa lopettaa... suosittelen siis Weekshoppia ja Formulacenteriä, ovat siistejä paikkoja. Tuo pohjolan kirppis on vähän nuhjuinen, tein kyllä muutaman hyvän löydön sieltä, mutta se on minusta noista kolmesta huonoin kirppis kuitenkin.


Formulacenterin kirppis ainakin liian kaukana käveltäväksi. Taitaa olla tuo limingantullinkin kirppis liian kaukana.La festa pizzeria on siis keskustan tuntumassa, suosittelen edelleen vaikka joku sanoi sitä nuhjuiseksi. Ei ehkä ulkonäöltään ole priimaa mutta parempia pizzoja en oulusta ole muualta löytänyt. Toivottavasti taso on edelleen sama kuin pari vuotta sitten kun Oulusta pois muutin.

kun olen oulussa käymässä.Ihanaa kebabia saa Rintamäen vastapäätä olevasta Göremestä.Lindexin vieressä on kans hyvä semmoinen " salaattibaari"

Ja Stockan yläkerrassa Vintti missä kiva kahvitella " väljästi" .-5(?)-


Keskustasta sinne limingantulln kirppikselle on n. 2 km ja formulacenterin kirppikselle (joka on tyystin eri suunnassa) taas 3 km. Eli onhan nuo kävelymatkan päässä, mutta ei varmaan kummatki samana päivänä :)Jonkun mainitsem rajakylän kirppis kai on mahdottoman kaukana kävelyä ajatellen, jos siis sijaitsee rajakylässä, sinne on varmaan jotain 7 kilsaa keskustasta.Tuosta heinäpään kirppiksestä en tiedäkään, se taitais olla sopivan matkan päässä keskustan tuntumassa jos heinäpäässä sijaitsee?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat