Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen laittamassa parin viikon sisällä poikien vaatepaketin myyntiin. Mutta pari kysymystä niistä.

1. Kannattaako laittaa nuo kaikki samaan pakettiin (74 cm ja 80 cm on kaksi isoa muovikassillista ja yksi pieni + pieni muovikassillinen ulkovaatteita) ja 86 cm vaatteita on ainoastaan muutama (10 kappaletta).

2. Kannattaako laittaa mukaan myös toppavaatteet ja ulkovaatteet? Löytyisi kauluri, erilaisia hattuja ja käsineitä, lapaset, villasukat, sadeasu, kolmet kurarukkaset, sadehattu jne.

3. Kannattaako laittaa mukaan kenkiä? Löytyisi ainakin neljät kengät; kahdet kumpparit, goretexit ja nahkaiset ensiaskel kengät.

4. Kannattaako laittaa mukaan sukkiksia ja sukkia?

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsilla on niin erikokoisia jalkojakin, että ei välttämättä sovi muiden lapsille. Useat eivät kaikenlisäksi halua ostaa kenkiä käytettynä, joten vaatepaketille tulee varmasti enemmän huutoja kun jätät kengät pois siitä. Itse laittaisin ulkovaatteetkin ehkä erikseen.

1. Yhteen pakettiin vain yhtä kokoa. Moni haluaa ostaa esim. 86cm vaatteita ja jättää paketin ostamatta koska siinä on jo pieneksi käyneitä vaatteita.

2. Kengät erikseen kenkäpakettiin tai kokonaan erikseen. Kaikki ei halua ostaa kenkiä ollenkaan käytttynä ja jättää paketin kokonaan ostamatta koska kengät nostaa postikuluja hirveesti.

3. Ulko- ja sisävaatteet käy samaan pakettiin, samoin sukat kunhan eivät ole pinttyneitä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat