Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aloitin kuukausi sitten maltillisen laihduttamisen eli lähinnä muutin ruokavalioa terveellisemmäksi. Liikuntaa on tarkoitus myös alkaa harrastaa.Lähtöpainoni oli 77 kg (olen 173,5 cm pitkä) ja tavoitteena 58 kg - tai jos tuo tuntuu jo mahdottomalta niin sitten 62 kg. Ja tavoite tarkoitus saavuttaa vuoden kuluttua. Onko aivan epärealistista?

Kommentit (6)

Viimeiset viisi on varmasti aika tiukassa. Mene niin pitkälle kuin pääset, siitä näät miltä näytät ja miten kroppasi suhtautuu. Ja että haluatko vielä sitten tehdä sen työn niiden loppujen karistamiseksi.Hitaasti hyvä tulee. minä laittaisin selvän välitavoitteen esim. jouluksi, vaikka tyyliin 8 kg nykyisestä (reilut 4 kk jouluun, eli jotain 18 viikkoa, tekee 400 g/viikossa, eli 2800 kcl vaje viikossa. Se on 400 kcal päivässä, mikä on aika helppo tehdä jopa liikunnalla, mielellään tietysti sekä liikkuen että ruokavaliota järjestäen)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta sanoisin, että siihen 62kg ehkä olis mahiksia. Loppu on jo turhaa.Itselläni aika samat mitat (172/77) ja tavoite on olla 65kg ensi kesänä. Sen ei pitäisi olla vaikeaa, mutta liikuntaa ja proteiinia siihen pitää sisällyttää aika lailla. Tsemppejä! Mieti vielä, onko tavoitteesi realistinen ja etenkin se, onko haluja/mahdollisuuksia PITÄÄ paino siinä 58..62 välissä...

Tuostahan tulee reilusti alle puol kiloa/viikko. Eikös se suositus ole juuri tuollainen, hitaasti mutta varmasti, elämäntapoja muuttamalla. Eikä nopeita ihmedieettejä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat