Vierailija

Luoja että mä säikähdin taas äsken ku näytti ihan kuolleelta ku kädetkin " alaspäin" vartalon vieressä...Aina on nukkunu selälleen, mut nyt parin viime yön aikana ruvennu nukkuu ties mitenpäin. Ei muuten haittaa mut kauhistuttavan näköistä ku toinen rehnottaa nenä kii patjassa... ois ollu ees vähän pää kallellaan jompaan kumpaan suuntaan.

Kommentit (8)

meillä oli vauva-aikaan käytössä babysense-monitori, joka hälyyttää jos hengityksen tahti radikaalisti muuttuu tai hengitys loppuu kokonaan n.15 sekunniksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosiaan tähän asti on nukkunu selälleen ja kyljelleen, mut nyt toinen yö ku kääntyny vatsalleen nukkumaan... ei kai sitä pysty estämäänkään?!

eli ei ollut hengityskatkoja onneksi. aion kyllä käyttää kyseistä laitetta seuraavallakin vauvalle, sen verran hyvän mielenrauhan se tuo.siinä on sellainen valo, joka himmeästi vilkkuu kun hengitys on normaali. eli yölläkin voi katsoa onko kaikki ok, kun vaan katsoo sitä monitorin valoa. ja se hälytys on vähän kuin palohälyyttimestä, eli siihen kyllä taatusti herää. hälyytys alkaa tosiaan 15 sekunnin viiveellä, eli yleensä sen ehtii aina laittaa pois päältä kun nostaa vauvan sängystä, vaikka olisi alkuksi unohtanutkin. kun nostat vauvan sängystä, alkaa valo vilkkumaan ja tästä 15 sekuntia niin menee hälyytys päälle.sekava selitys, mutta huippu laite. löytyy varmaan googlettamalla baby sense monitor.

esim keskosuus tai aiempi kätkytkuolema perheessa, tai lapsen sairaus tms. Terve lapsi ei sellaista kaipaa. Jos lapsi osaa itse kääntyä vatsalleen nukkumaan, osaa myös kääntyä pois, 7-kk vanha osaa jos nostaa päätää ja kääntää kasvot pois patjasta.Kyllä kätkytkuolema on kauhea asia mutta hysteerisyys ei ole tarpeen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat