Vierailija

Aina kysellään itsestäänselvyyksiä - kai osaatte käyttää googlea tms. hakukoneita?

Kommentit (14)

1. MITÄ AREDIA ON JA MIHIN SITÄ KÄYTETÄÄN

Aredian vaikuttava aine on dinatriumpamidronaatti. Sitä on saatavana injektiopulloihin pakattuna infuusiokuiva-aineena, joka toimitetaan yhdessä liuotinampullien kanssa.

Aredian vaikuttava aine kuuluu bisfosfonaatteihin, jotka sitoutuvat voimakkaasti luukudokseen ja hidastavat luumuutosten etenemistä.

Arediaa käytetään seuraavien tilojen hoidossa:

- luumetastaasit, multippeli myelooma

- tiettyihin sairaustiloihin liittyvä kalsiumin suurentunut pitoisuus veressä (hyperkalsemia)3. MITEN AREDIAA KÄYTETÄÄN

Aredia annetaan aina hitaana infuusiona laskimoon. Lääkäri määrää annoksen, joka on 90 mg luumetastaasien ja multippelin myelooman hoidossa ja 30-90 mg veren kohonneen kalsiumpitoisuuden hoidossa. Infuusio voi kestää useita tunteja annoksen suuruudesta ja

munuaistesi kunnosta riippuen. Hoitava lääkäri päättää, kuinka monta infuusiota tarvitset ja millaisin väliajoin ne annetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:

osaan mutta kun siitä ei ole aina hyötyä. Ainakaan mä en saanut selville että mikä on arediainfuusio ja mitä sillä tehdään
Komppaan edellisiä, suurin osa av:lla palstailevista ei osaa etsiä tietoa muualta kuin täältä.

Täältä kysyn ainoastaan muiden omakohtaisia kokemuksia ja harvoin niitäkään, kun usein löytää jonkun vanhan ketjun aiheesta kuin aiheesta.

ja käskettiin googlettamaan...

Eli sen lisäksi että mitä se on, ja mitä se tarkalleen ottaen elimistössä tekee, olisi kiinnostanut kyseistä ainetta saaneiden kokemukset. Kaverin lapselle kun annetaan sellaisia sairaalassa.

Ja tuossa pakkausselosteessa vielä väitetään että ei ole annettu lapsille, no, jos puolitoistavuotias ei ole lapsi niin sitten ei ole....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat