Vierailija

Kommentit (12)

Kyllähän nuo summat täytyy olla paperilla ihan jo senkin takia ettei mies pääse maksuista luistamaan vedoten siihen että kun mitään ei ole sovittu ja myös sen takia ettet itse rupea vaatimaan enemmän!

Siis sen maksajan etu on että vahvistetaan. Jos ei ole vahvistettu niin saaja voi alkaa jossain vaiheessa väittämään että on maksanut liian vähän. Milläs sitten todistat että näin on sovittu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


esimerkiksi puolet toisen kuukausituloista mutta jos maksavalla osapuolella on siihen reilusti varaa niin tuskin ongelmia summan kanssa tulee.
Mun sisko kertoi, että hän joutuu vahvistamaan elatussopimuksen aina 6 kk välein koska ei halua entiseltä mieheltään elatusapua.Lastenvalvoja ei suostu vahvistamaan pitemmäksi aikaa, koska siskon tilanne (siis taloudellinen) voi muuttua (siis hyvä palkka on syy siihen, ettei halua exältä mitään).Minusta ihan ok menettely tuo määräaikaisuus, jos siihen on joku peruste.Ja voihan miehesi maksaa enemmän kuin sopimus velvoittaa, jos kirjaatte siihen vähintään tms.

että jos mies hankkii esimerkiksi myöhemmin lisää lapsia niin silloinhan hänen maksukykynsä muuttuu ja tähän sopimukseen haettaisiin muutosta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat