Vierailija

Itsellä tilanne, että istukka on kohdunsuun päällä, vai miten se pitäisi sanoa, ja vuotoa on ollut aina urheilemisen jälkeen. (rv12) Nyt tuli urheilu, nostelu ja yhdyntäkielto näiden aiheuttamien kohdun supistusten voimistamisen vuoksi. Lääkäri sanoi, että se voi siirtyä siitä, mutta onko ketään jolla se olisi siirtynyt? *epätoivoinen*

Kommentit (4)

tarpeeksi ylöspäin. Silloin ongelmana on just noi verenvuodot läpi raskauden, valitettavasti. Rv 20 asti tapaa olla suht rauhallista mut sen jälkeen on moni jotka joutuvat täysin lepohoitoon ja tietysti täysin yhdyntäkieltoon. Raskasta aikaa on, mutta kannattaa pelata varman päällä. Monesti menee rv 32-33 asti jolloin vuotoa lisääntyy ja synnytystapahan on aina sectio jos eteisistukka. t th

Minulla ollut kummassakin raskaudessa, ei nyt kohdunsuulla, mutta siinä aivan yläpuolella. Kummallakin kerralla noussut ylöspäin--> normaali alatie synnytys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


eli istukka oli kohdunsuun edessä ja olisi siihen jäädessään haitannut synnytystä. Tästä syystä sainkin ylimääräisen ultrauskerran, jossa istukan nousu oikealle paikalleen tarkistettiin. Vuotoja mulla oli ihan raskauden alussa tai siis viikoilla 9-11. Mutta tosi niukkaa vaaleanpunaista vuotoa.

Istukka oli " tarkistusultrassa" noussut oikealle paikalleen.

Samanlaisia vuoto-ongelmia oli minullakin. Useimmiten istukka kai kohdun kasvaessa ikään kuin " vetäytyy" ylemmäs ja ongelma katoaa itsestään.Toki istukka voi jäädäkin kohdunsuun kohdalle mutta se on sitten sellainen kohtalon oikku, jolle ei mitään voi. Yritä olla murehtimatta!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat