Vierailija

Kaikki vastaamaan...

Sivut

Kommentit (94)

Housuja yritti sekin jätkä riisua ja mitä lie sitten, kunnes onneksi heidät löydettiin ja keskeytettiin. Siihen aikaan 15 vuotta sitten joko asenneilmasto tai mun ystäväpiiri oli valveutuneempi eikä syyllistä tarvinnut gallupoida. Kyseinen jätkä poistettiin paikalta eikä ihan nätisti, poliisille ilmoitusta harkittiin, mutta koska ' mitään' ei ollut ehtinyt tapahtua siitä luovuttiin. Tää sälli muuttui koko porukalle ilmaksi, sitä ei kutsuttu bileisiin eikä hengattu enää yhdessä.Niin ja tää poika oli sellanen Mika-tyyppi, hyvännäköinen, itsevarma, fiksu ja suosittu. Illan aikana oli ollut pusutteluja ja flirttiä, mutta selvästi sammunutta tyttöä meni yrittämään, se ei todella ollut epäselvää.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

25-vuotiaasta alkoholin surkastuttaman baarimikon voi kuvitella käyttäytyvän juuri noin. Ei voi kauhalla vaatia jos on lusikalla annettu.Mutta 3-kymppisen luokanopettajan ei todellakaan olettaisi käyttäytyvän noin. Todella mautonta käytöstä aikuiselta naiselta. Käy kiinni miehiin välittömästi ja menee sänkyyn yhden kanssa, on siinä esimerkkiä lapsille.Jos pitää valita, niin ehkä tässä tapauksessa olen tuon aivottoman baarimikon puolella. Katsoin koko episodin ja eipä tuo naikkonen kovasti vastustellut, ihan selkeästi kaipasi jotakin. Jos sitten nukahti (nukahtiko? vai onko nyt pelit käynnissä?), niin eihän siitä edes huomannut. Jos nauttii passiivisena olosta ja odottikin tuota riisumista? Harmistui kun keskeytettiin? Eihän siveyden sipulin kansankynttilän sovi esittää halukasta?-äiti, joka on joutunut todella vakavien seksuaalisten ahdistelujen kohteeksi

Mutta jotenkin joissakin naisissa asuu niin syvällä se kateuden ja mustasukkaisuuden siemen, etteivät he kestä nähdä kaunista ja haluttua seksuaalisesti aktiivista naista ilman, että alkavat toivoa että hänelle sattuu jotain pahaa.

Siitä tässä minusta on enemmänkin kyse, ei siitä, etteivätkö nuo Sorellan haukkujat tajuaisi Mikan toimineen väärin.

Sorellan puolella, tietysti. Ihmettelen, että tällaisesta itsestään selvästä asiasta pitää järjestää gallup.Ja teille naisille tiedoksi, jotka puolustelette Mikaa: toivon, että teidän tytär joutuu käymään saman asian läpi kuin Sorella ja monet muut naisetkin. Toivon, että tyttärenne juovat kotibileissään liikaa, flirttaavat jonkun pojan kanssa ja aamulla kuulevat, että poika oli vetänyt housut pois tyttäreltäsi ja hyväillyt tytärtänne tiedottomana. Jos taas teillä on poika, niin... huh huh. Parinkymmenen vuoden päästä tämä maa on täynnä raiskaajia.MIETTIKÄÄ NYT, HYVÄT IHMISET, MITÄ PUOLUSTELETTE!!

Minulla on ihana seksielämä mieheni kanssa=) En vain ymmärrä tuollaista julkista itsensä alentamista. Ei siinä mitään, jos S olisi seuraavana päivänä ollut tekojensa takana, mutta kun morkkis iski ja piti ottaa opettajan maski naamalle. Kyllä aikuisen ihmisen pitäisi hallita alkoholinkäyttönsä niin, ettei se ole tuollaista sekoilua.

mutta se ei tee Soron käytöstä yhtään fiksummaksi. Edes erotiikkamyyjä ei ole käyttäytynyt noin kiimaisesti, vaikka sen luulisi olevan hyvää mainosta firmalle. Sorossa ärsyttää kaksinaismoralismi, ensin tyrkyttää itseään koko illan ja sitten morkkiksissa olikin vähän vain " pussaillut" . Hyi kuvotus!

Sorellaa vituttaa vain se, että on opettajana joutunut tällaisen kohun keskelle. Sen sijaan on mielissään siitä, että saa nyt väkisinkin Mikan erityishuomion ja voi muutenkin olla ihastuksensa kanssa tekemisissä. Mikaa varmasti vituttaa se(kin) että meni erehdyksissä sortumaan naiseen, johon ei normimaailmassa vilkaisisikaan.

Voihan sitä nukkuakin yhdessä. Jos toinen nukkuu, ei sitä silloin panna.Ihanista oloista tunnut kasvaneesi. Mitä opetat omille lapsillesi?

on väärin ahdistella sammunutta mutta silti Sorella voi katsoa peiliin ja painua omaan sänkyyn. tai tuoda selvästi esille ettei ole valmis seksiin. Mistä me tiedetään miten ne on tyydyttäny toisiansa peiton alla.

Kyllä naisenkin pitää pystyä käyttäytymään niin, että ei tollasissa olosuhteissakaan anna ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa...Alkoholia liikaa puolin ja toisin.

Vierailija:

Lainaus:


Mutta täytyy nyt tuottaa Sinulle pettymys, ne eivät ole totuudenmukaisia.=) En koskaan käyttäytyisi, kuin kiimainen narttu, ventovieraan miehen kanssa, etenkään julkisuudessa! En vetäisi alkoholia niin, etten hallitse itseäni ja samat opit saa tyttäreni. Mielestäni Sorellan käytös oli ala-arvoista.
Se Sorella on niin oksettava teeskentelijä, että ei riitä sanat kertomaan. Tatu sanoi kyllä loistavasti eilen siitä horosta. Muija ei ehtinyt olemaan kuin muutaman päivän talossa ja heti on kieli juurijaan myöten toisen suussa. Ihan uskomattoman oksettava tapaus! !!!!!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat