Seuraa 

Tällaista ketjua pystyyn..Mun suosikit tytön vaatteeissa on vaaleanpunainen ja violetti ja jonkun verran peruspunaista.ja Valkoinen niihin yhdistettynä. Tytölleni käyvät loistavasti ns. kylmät värit.

Oranssi on ehdottomasti sellainen väri josta en tykkääJa itse pidän myös vaaleanpunaisesta ja violetista yhdistettynä mustaan omissa vaatteissani.

Ruskeaa mulla ei ole, vaikka haluasinkin joskus sitä pitää, tuntuu ettei ole mun väri:)Aika usein on niin että kun m ennään kauppareiissuille tytön kanssa niin ollaan " samikset"Mites teillä muilla?

Sivut

Kommentit (28)

Suosikit: Ruskea & vaaleansininen ykköset. Mutta muut mistä tykkään ovat oranssi, beige & punainen.Inhokit: myrkynvihreä (ja osa muitakin vihreän sävyjä) & tummansininen (jota kyllä hiukan taas siedän ;))

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä kaikki vaaleita.Pojalla tykkään pitää vaaleansinistä, joitain tummempia sinisen sävyjä, punaista, " murrettua" tai khakin vihreää ja beigeä. Valkoinenkin sopii, mutta sitä nähemmän käytännön syistä ;o)

Housuissa suosin paljon tummansinistä ja nyt myös ruskeaa.Inhokit ovat keltainen, violetti ja ruohonvihreä, eivätkä oranssi ja mustakaan oikein iske.Tytöillä tykkään pitää Punaista (hieman tummempaa, ei kovin räikeää joulunpunaista), vaaleanpunaista ja joitain pinkin sävyjä. Vaaleansininen sopii tosi hyvin.Inhokkini taitavat olla suunnilleen samat kuin pojalla:

Keltanen, vihreä, musta, oranssi.Olen huomannut, että tytöillä on tullut pidettyä paljon vähemmän sinistä, kuin etukäteen kuvittelin. Johtuneeko siitä, kun vanhin on poika... jotenkin noihin " poikamaisiin" väreihin on kai jo kyllääntynyt ja haluaa reilusti pirteitä ja hempeitä tyttöjen vaatteita. Onko kukaan muu huomannut vastaavaa :-) ?

Tökkiikö vielä kenellekään muulla nuo tummanruskea-vaaleansininen- yhdistelmä (tai tytöllä t.rusk.-v.pun.)? Tuotahan oli muodissa koko viime talvi, meillä myös ja näyttäisi olevan vielä tänäkin talvena. Minusta tuntuu jo vähän nähdyltä. Johtuu varmasti siitäkin, että meillä on kautta vuosien ollut pojilla paljon beigeä, l.valkoista ja v.sinistä (ja tummempia värejä tehosteena).Musta on hyvä, että uusi muotiväri on musta ! =) Ehkä se on ensi talven mallistoissa yhtä vahvasti edustettuna kuin toi t.ruskea on ollut viime aikoina.

ja sillä on kaikkea vaaleanpunaisen sävyjä ollut aina toki välillä tummaa luumua ja fuksiaa mutta aika samanlaista on ollut koko 3v,nyt uutena värinä ruskea on susoikki.Inhokkeja on minulla tummanpunainen ja tumman sininen sekä niiden yhdistelmä,niitä ei meidän tytöltä löydy =(

Suosikkivärejä on paljon. Tyttö käyttää monenvärisiä vaatteita, lempiväri on kuitenkin sinisen eri sävyt, oranssi on myös yksi hänen suosikki. On myös vaaleanpunaista ja peruspunaista sekä mustaa. Inhokkivärinä mainitsen fuksian, joka saattaa mennä yksityiskohtana, mutta suurena pintana kammoksuttaa. Mielestäni fuksiaa on yleisesti ottaen liikaa tyttöjen vaatteissa. Nyt on onneksi ulkovaatteisiinkin tullut vähän enemmän vaihtoehtoja, aikaisemmin " tyttöväri" oli aina se fuksia yhdistettynä toiseen fuksian sävyyn tai tummansiniseen.Pojalla on toisaalta vaaleita murrettuja beigen, ruskean, vihreän ja sinisen sävyjä. Myös tummanpunainen ja -sininen sopivat. Pojan oma lempiväri on vihreä.

Sitä ei meidän tytön vaatekaapista löydy. (Ehkä joku yksittäinen on saatu lahjaksi). Lempivärejä onkin sitten paljon ja ne vaihtelee: vaaleankeltainen, erilaiset vihreät (esim. oliivi, khaki), ruskea, oranssi, turkoosi, vaaleansininen. Punaisia on aika vähän, mutta joku fuksia on ihan kaunis. Kirkkaanpunaiselle mieluummin ei.

Tällä hetkellä valkoisen kanssa vaatekaapit täyttää vaaleanpunaiset ja ruskeat vaatteet, pari farkkuhametta ja parit farkut on kaapissa myös, mutta muita värejä ei sisävaatteissa juuri löydy, jotta kaikki vaatteet olisivat keskenään yhdisteltävissä.Inhokkiväri nro 1 on keltainen, tokana tulee sinisen kaikki muut sävyt paitsi tumma tummansininen ja vaalean vaaleansininen, kolmantena tummanpunainen. Kirkaanpunainen on kaunis väri, mutten jaksa sen värisiä lastenvaatteita enää päivääkään, myinkin kirpparilla kaikki punaiset vaatteemme pois pari viikkoa sitten.


Pojalla, joka on vaalea ruskeasilmäinen,

- vihreä

- keltainen

- tummansininen yläosissaVaatekaapista löytyykin paljon vaaleansinistä, ruskeaa ja beigeä, jotain oranssia ja harmaata.Tummansinistä löytyy lähinnä housuosastolta.Tytölle (brunette/tummahko iho) ei sovi,

- violetti

- beige

- tummansininen

(en mysö osta keltaista enkä vihreää hänelle)Ostelen tytölle paljon ruskeaa, vaaleanpunaista, pinkkiä, limeä, mustaa ja harmaata.

Esikoinen (poika) on tumma,hänelle sopii hyvin oliivin vihreä,oranssi,ruskea,lime,keltainen ja beige.Kuopus (poika) on vaalea ja hänelle sopii vaaleansininen,beige ja punainen.Tytölle sopii vaaleanpunainen,oliivin vihreä,lila,kanerva.Jostain syystä en tykkää tytöllä käyttää punaista,pojilta taas punaista löytyy ;)

Kirkkaan keltainen sopii tummalle tosi hyvin,murretusta keltaisesta en pidä.Pojille on muutenkin aina tummia värejä tarjolla,niin keltainen on mukavaa vaihtelua ja antaa väriä!

peusvärejä karsastan varmasti eniten (keskivihreä, -sininen ja -keltainen), etenkin jos näitä on yhdistelty vaatteessa keskenään taikka sitten tummansinisen kanssa (esim. Lassien haalarit). Lapsesta saakka olen myös inhonnut raidallisena punamustaa ja keltamustaa.

suosikkeja vaaleansininen ja ruskea, oranssia ja beigeakin on paljon. Inhokkeja tummansininen ja keskisininen. Tummansininen tekee pojan tosi kalpeaksi.

Suosikkivärit: murretut oranssi ja keltainen, vaaleansininen ja ruskean sävyt, samaten luonnonvalkoinen.Inhokit: Suurin osa vihreistä sävyistä on sellaisia, joita en voi sietää. Tosin pojan vaatekaapista löytyy yhdet vihreät, siedettävän väriset housut. :-)Tummansininen, viininpunainen ja räikeät/rajut kuviot ovat muutoin sellaisia sävyjä tai asioita, joita lapsen vaatekaappiin ei juurikaan tule.

on paljon: vaaleansininen, petrooli, poltettu oranssi, ruskea ja musta. Vihreää olen aiemmin inhonnut, mutta nyt on sitä lapselle tullut vähän ostettua.Inhokkeja ovat ehdottomasti keskisininen ja kirkas pinkki. Myöskään keltaista ja liilaa ei lapseni vaatteista juurikaan löydy.

ei sovi meidän lapsille lainkaan. samoin vihreää ei juuri löydy jotain khakivihreää lukuunottamatta. Samoin lilan ja violetin sävyt ei ole koskaan olleet mieleen.

Kummatkin käyttävät paljon pinkkiä, vaaleanpunaista ja punaista. Vaalea taas sitten enemmän sinisen eri sävyjä ja beigeä, kun taas tumma armyvihreää ja suklaanruskeaa.

Inhokkivärejä, joita en osta, ovat liila/violetti, keltainen (voi olla vähän jossain jos auringonkeltaista esim) ja perusvihreä.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat