Vierailija

Toisaalta mitä sellaisella sitten tekisi, jos ei päiväkotiinkaan voisi laittaa. Eihän voi olettaa, että lapsi siellä päiväkodissa huolehtisi itse vaatteistaan. Lapsi annetaan kai heidän vastuulleen vaatteineen. Mikseivät laita lukollisiin kaappeihin siellä, jos eivät pysty vahtimaan. Täällähän joku kuulutti, mistä uusi syys-Reimatec, kun vanha hävisi päiväkodista.Kuka siis korvaa päiväkodissa hävinneen vaatteen? Onko teillä tietoa tai kokemusta asiasta.

Kommentit (19)

Samaan tyyliin, kuin jossain teollisuuslaitoksissa on tapana: nimi selkään. Vaikkapa: NIEMINEN. Käy sitten koko perheen lapsille. Tosin sitten kyllä oliis aika hankala saada myytyä myöhemmin ja huomaakohan konna kiireessään paikkaa tai nimeä.Mikä on tarhan vastuu. Onko keltään hävinnyt mitään arvokkaampaa.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei meillä ole ikinä kadonnut arvokkaita vaatteita päiväkodissa. Joitakin halpoja lapasia ym on hävinnyt, mutta niissä ei ole ollut nimeä.

koska voi hävitä tai mennä pilalle. Meillä meni juuri lahjaksi saatu kallis t-paita kertalaakista, kun tussi värjäsi, vaikkei kuulemma pitäisi... Sanoi hoitaja.

marimekon paitoja, ticketin haalarit, kumisaappaat. kaikki kelpasi. teimme rikosilmoituksen ja joku aika tämän jälkeen harjoittelija kärysi itseteossa. oli varastanut kalliimpia vaatteita ja myynyt niitä eteenpäin..

tuollaisessa tapauksessa kai eivät täyty yleiset huolellisuuden vaatimukset, eli jätetään yleiseen naulakkoon. Siis tarkoitan päiväkodin huolellisuutta. En sinun. Hyvä, jos noin on yksityisellä. Käsittääkseni kunnat eivät ota ollenkaan vakuutuksia. Miten lie sitten kunnallisissa päioväkodeissa. ap

En tiedä siis, mutta se olisi järkeenkäyvää. Eihän nyt jotain 100 euron vaatteen katoamista voi kuitata vain sillä, että se nyt katosi ja hankkikaapas vanhemmat uusi.

Ei meillä ihan Reimateceja ole, mutta Rasavilia ja Travallen Remua kuitenkin. Olisi suuri katastrofi taloudellemme, jos tällainen haalari katoiaisi. Jos päiväkoti ei maksa vaatteita katoamistapauksissa, niin minusta on kyllä aivan väärin, että asiakkaan on vaan nieltävä kiukkunsa ja ostettava uusi. Voiko todella olla näin?Pitäisi olla lukollinen kaappi joka lapselle, johon kävisi sekä päiväkodin yleisavain, että vanhemmille 2 kpl vain omaan kaappiin sopivia avaimia. Kuivatushuoneesta saisi hakea vaan henkilökunta.ap

Vierailija:

Lainaus:


Ei meillä ole ikinä kadonnut arvokkaita vaatteita päiväkodissa. Joitakin halpoja lapasia ym on hävinnyt, mutta niissä ei ole ollut nimeä.
Ai kauhee ku mä luin, että halpoja lapsia on kadonnu..=)))

Kun kuopuksen aurinkolasit (optikkoliikkeestä ostetut merkkilasit) hävisivät, niin ilmoittivat heti korvaavansa uudet (vakuutus korvaa lasit heille).En osaa sanoa onko kunnallisella puolella sama juttu, kunnathan eivät välttämättä viitsi ottaa vakuutuksia (kun ovat niin kalliita).Voithan ehdottaa pk:lle korvaamista ja katsoa kuinka käy (suostuvatko ilman oikeuden päätöstä). Oikeuteen asti en kyllä itse lähtisi tällaisen asian takia.

Esim. paksulla lähtemättömällä tussilla lapsen nimi selkään. Tai liimaatte jonkin tarrapaikan vaikka reikää ei olisikaan esim. kyynerpäähän.

Miten lukollinen kaappi edistää lapsen omatoimisuutta?Arvatkaapa,

mistä on pois sekin aika, joka lukitsemiseen/ avaamiseen monta kertaa päivässä aikuiselta 20 lapsen ryhmässä menee? Missä säilytetään avaimia, jotta ne olisivat jatkuvasti kaikkien aikuisten käytettävissä? Miten vanhemmat hakevat lastensa tavarat, jos kaapit ovat lukittuja... yksi hlökunnastako seisoo eteisessä passissa koko iltapäivän? Jos avaimet ovat vanhempienkin ulottuvilla, mikä estää epärehellistä vanhempaa avaamaan muidenkin kaappeja ( sillä vanhempien käsien kautta tavaraa katoaa)? Kuka maksaa kaappiremontin Suomen tsiljoonissa päiväkodeissa? Arvaatkaapa taas, mistä sekin raha sitten olisi pois... lapsilta toimintaan varattujen rahojen jatkuvasti vähetessä... vai olisitteko valmiita maksamaan isompia päivähoitomaksuja?Lukitaan vielä kaikki ovetkin. Eiköhän joku henkilökunnasta jouda hyppäämään ovella jatkuvasti, kun joku pyrkii sisään tai ulos.Kuka peräänkuuluttaisi vanhempien moraalia? Ei taida olla " oikein" varastaa?No ei vaiskaan. Syytetään vaan tästäkin sopasta kaikesta tietämätöntä ja välinpitämätöntä henkilökuntaa.

jos haalarit varastetaan naulakosta. Eihän päiväkoti ole niitä varastanut, vaan mitä todennäköisimmin joku vanhemmista. Sen jälkeen toimitaan, niin kuin normaalissa varkaustapauksessa: rikosilmoitus ja korvaus kotivakuutuksesta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat