Vierailija

Kirvelee pissatessa! Eli on se sormettanut sitä tai jotain! Ihan hirveää, miksi nainen EI tee mitään asialle!!! Kamalaa! Minkälaisen mallin hän antaa nuorille tuolla asenteella!?

Molemmat sekä Mika etä Sorella ulos talosta!

Sivut

Kommentit (69)

Vierailija:

Lainaus:


Kyllähän sen siitä filmistä näki kuinka se kopeloi ja sormeili ja housuja veti ja oma kullitsa oli tanassa ja housuista ulkonakin, eihän miehen tarvi vetää housuja nilkkoihin, että pystyy vetään killuttimen ulos
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

juomonen ja sammuminen ei oikeuta siihen, että räpelletään tai pannaan ilman että toinen on tietoinen asiasta vaikka sitten aiemmin olisi ollut kybällä mukana. mika on sika.

mulle on käyny samalla tavalla,, sammuneena puolituttu räpelsi ja heräsin syvästä känniunesta vasta kun oli touhussa, eikä lopettanut vaikka pyysin . siinä tilanteessa kun on huono olo ja herää sekaisena, eoi pysty suureen vastarintaan. ja jouduin tekemään abortin.

en tehnyt ilmoitusta, koska tämä saatanan syyllistysyhteiskunta syyllistää sammunutta naista. miehet kyllä saa bileissä vetää kamalat taulut, mutta nainen ei. saako siis miehen perseeseen panna dildoja tms jos se nukahtaa?

mikahan tunnusti yöllä, että oli aikeissa naida sorellaa. mutta siihen ei ole oikeutta ellei toinen ole hereillä!!!!!

siis meinaan vaan ettei mika oo varmaan siihen koskenut >(toivottavast) solerolla on virtsis joka johtuu jostain ihan muusta... tai hiiva stressistä...

että jos asia olisi tapahtunut talon ulkopuolella niin ei haittaisi yhtään! Ainut millä on väliä on tämä julkisuus minkä asia saa aikaan. Eli S:n itsensäkään mielestä asia ei niin paha ollut ja kaikki on ok. Julkisuus vain haittaa.t. 42 vai mikä nro nyt olinkaan..

Vierailija:

Lainaus:


teidän av-ämmien tyttäret joutuvat ekoissa kotibileissään samanlaiseen tilanteeseen kuin Sorella. Vetävät pään täyteen, sekoilevat kundin kanssa ja aamulla kuulevat, että kundi on vetänyt housut alas ja hyväillyt sammunutta tyttöä. Mites sitten ämmät laittavat suun? Sanotteko todella, että teeskentelee itkua?Ja te av-ämmät, joilla on poikia. Tiedättekö, että tuollaisella naista syyllistävällä asenteella kasvatatte pojistanne raiskaajia?
Vierailija:

Lainaus:


on joku käyny sorkkimassa. Tiedä miten likaset näpit sillä äijällä, kynsillä raapinu tms. Musta näytti et se äijä ois avannu omia housujaan ja tunkenu kyrpää sisuksiin

jos mies on illalla pikkasen räpeltäny tms. En tiiä missä tai miten mikan sormet on ollu mutta ei ne paikat nyt niin kovin helpolla kipeeks tule. ja kun videon on nähny niin ei voi ku ihmetellä.

Silloin meni Sorellalta viimeisetkin sympatiapisteet, kun hän tuli ulos videon nähtyään. Teatraalisesti meni istumaan sohvalle, ja kun muut tytöt eivät huomanneet, alkoi vääntää tekoitkua. Oma lapsenikin osaa näytellä itkua paremmin. Noloa!Vierailija:

Lainaus:


siis meinaan vaan ettei mika oo varmaan siihen koskenut >(toivottavast) solerolla on virtsis joka johtuu jostain ihan muusta... tai hiiva stressistä...
Toisen sitä vastustaen. Tiedottomassa tilassa olevan ihmisen päälle käyminen on ainakin seks. hyväksikäyttö minusta myös se on raiskaus jos jotain sisälle työntää. Karmea teko!

Ettekö ole nähneet alkuillan tapahtumia? Sängyssä oli täysillä mukana. Kun BB kuulutti Mika pk huoneeseen, sen kädet oli Soren ympärillä, ei perseessä. Oikealla kädellä heitti peiton syrjään ja vasen oli naisen alla.Housut ylhäällä. Tyrhaa melua tyhjästä, tavoitteena pelastaa open maine ja tuhota voittajasuosikin elämä.

Vasta kun asia todella iskeytyy hänelle, hän tulee kärsimään todella pahoista psyykkistä ongelmista.

[/quote]
Ei nyt kuitenkaan voi yleistää, että tuollaisen tapauksen jälkeen tulee kärsimään TODELLA pahoista psyykkisistä ongelmista. Toivottavasti Sorella saa selvitettyä asian itsensä ja julkisuuden kanssa.

että tiedottomalle saisi tehdä jotain, vaan siitä, että molemmat käyttäytyivät huonosti. Vai onko opettajan käytös normaalia? Jos ryhdytään pohtimaan yleistä asennetta, niin eikö koko BB-ohjelma ole moraaliton? Tolkuton alkoholinkäyttö ei ole mikään esimerkki, hyvästä moraalista.

Kamalaa tekstiä, kyllä. Mutta joskus vaaditaan, että tapahtuu jotain todella kamalaa omalle läheiselle ennen kuin voi asettua toisen ihmisen asemaan. Ja nämä typerät av-ämmät todellakin ansaitsisivat tuon.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat