Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Eilen tein acon 10 testin, kp26/28-30. Testissä näkyi todella ohut viiva 5 min kuluttua. Ei näkynyt kohti suoraan, eikä kaikessa valossa jne. Ei oltu miehen kanssa lopulta edes varmoja näkyikö siinä mitään. Tulkittiin negaksi.Tänään tein uuden, acon 10 testin. Kp 27/28-30. Testissä näkyi samanlainen viivan/viivanpaikka 5min kuluttua, sitten 5 min lisää, näkyi punertava, todella ohut viiva kun testiä käänteli ja väänteli, tietysti ei kaikissa valoissa..eme olleet varmoja miten tulkita.

Pakkauksen ohjeen mukaan testiä ei saisi tulkita enää 10 min jälkeen.Mutta 5 min lisää ja viiva parani, alkoi näkyä selvemmin ja punertavammin. mitä enemmän aikaa kului sitä selvemmin se näkyi.

Nyt aikaa on kulunut testin ottamisesta 30-45 min, punainen viiva näkyy ja vaikka missä valossa!!=)Joten miten tuo pitäisi tulkita?Lisään vielä, että clomit ovat juuri aloitettu, eka kierto takana.

Kommentit (9)

Sinuna testaisin huomenna / ylihuomenna uudestaan ja voisin kai varovasti jo iloita...? :)

Niin, ja apteekin oma näytti negaa minulla, kun tuo acon näytti selvää plussaa, eli älä osta sitä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

niin väri muuttuu yleensä aina kuivuessaan tummemmaksi, joten kaikilla olisi tulehdus. Mutta toivotaan silti, että olet raskaana, muutaman päivän sisällä se selviää!!

Meillä Acon10 näytti plussaa kp35/38. En olisi testannut noin aikaisin, jos olisin tiennyt, että kierto oli tossa kuussa tavallista pitempi. Plussa oli kuitenkin ihan selkeän punainen, ei tarvittu extravaloja, kääntelyjä tms. Viiva ei myöskään hävinnyt mihinkään (ei kyllä vahvistunutkaan). ELI SIIS: Jo tuossa vaiheessa Acon voi näyttää selvää plussaa.Nyt rv. 21 :)

Näyttää 10 päivää ovulaation jälkeen. Aconilla olen testaillut negoja vaikka raskaana ja menkat jo myöhässäkin, vaikka pitäisi olla herkkä.Apteekin omalla sain viimeksi tuollaisen haamujen haamun mikä vahvistui vaikutusajan ulkopuolella. Sillä apteekin herkällä sain sitten ihan selkeän plussan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat