Vierailija

Voin kyllä kokemuksesta sanoa, että se onko ihminen minkä näköinen EI lohduta kun joutuu seks. hyväksikäytön uhriksi. Ihmeellistä että täällä monet tuntuu puolustavan esim. Mikaa koska se on söpö! Mika itsekin sanoi että vaan 200 kiloiset äijät tekee tuollaista ei hän!!! En tunne ketään 200 kiloista joka olisi moista tehnyt, mutta...Haloo Mika, juurihansinä itse teit ja koko kansan nähden!Alkoholilla aina puolustellaan, mutta jos kaikki ihmiset ryhtyisivät törkeilemään kännissä niin tämä maa olisi todella paha paikka! Ei normaalisti moraalisesti kehittynyt ihminen tee pahojaa edes kännissä!

Kommentit (6)

Ei varmaan puolusteltais Mikaa jos hän olisi 100-150kg, kaljuuntuva, epäsiisti, elostelija, irstailija, puunaama.Nätit ihmiset pääsee helpommalla jos osoittavat katumusta. Onhan tosta ihan oikeuskäytäntöäkin esim. Usassa ja Kanadassa..Mut Elämä On.

Hyväksikäyttäjän ulkonäkö EI ole lieventävä tai pahentava asianhaara. Hyväksikäyttäjä on aina naiselle hirviö jonka kasvot muistaa aina hirviön kasvoina! Jos siis on normaalisti henkisesti kehittynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka tuota Sorellan ja Mikan juttua yrittäisi kuinka käännellä ja väännellä, on Mika yksinkertaisesti tehnyt väärin. Piste. Ei siinä riitä puolusteluksi se, että Sorella on omasta vapaasta tahdostaan mennyt Mikan kanssa samaan sänkyyn. Ei niin sitten millään. Kun laki sanoo, että tuollainen on laitonta, se myös on.. Ihan turha rueta uhria syyllistämään (kuten yleensä valitettavasti käy, kun seksuaalisesta ahdistelusta on kyse..)En voi ymmärtää, miten kukaan voi hyväksyä tuollaisen teon. Kenellä on niin pahasti vintti pimeänä itsellään, että voi ajatella, että toi on ihan ok? Missä on ihmisten moraali? Saako todellakin toiselle tehdä ihan mitä vaan? Aivan pelottaa, miten hirveitä ihmiset on, kun hyväksyvät noin törkän teon. Oksettaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat