Seuraa 

Kuulin viime torstaina neuvolassa, että tätä ennen raivotarjonnassa viihtynyt vauvelimme onkin kiepsauttanut itsensä poikittain. Ihmettelinkin vähän vatsan mallia ja tukalaa oloani. Nyt alkoi kiinnostaa, onko täällä paljonkin tällaisia " loppuajan poikittaistapauksia" ?

Olen kuullut aika paljon huonoa kääntöyrityksistä, että niistä voi oikeasti olla vauvallekin jotain haittaa, joten en oikein tiedä, aionko sallia sitä vai " alistunko" vapaaehtoisesti sektioon. Saako odottaja yleensä edes päättää, yritetäänkö kääntämistä vai ei? " Neuvolan täti" sanoi myös, että saattaa olla, että vauva kääntyy raivotarjontaan vielä synnytyksen käynnistyttyäkin. Jos näin on, sektioajankohtaa ei varmaankaan päätetä etukäteen, vai kuinka? Jos synnytys käynnistyy, eikä vauva käänny, kauankohan siinä sitten pitää kärvistellä kauheissa kivuissa, ennenkuin leikkaavat...?Onneksi tiistaina on neuvolalääkäri, joten sieltä sitten viimeistään saan vastauksia kysymyksiini.

Kommentit (1)

Vauva todellakin saattaa kääntyä vasta viime tingassa. Anopilla oli perätilassa vauva viime hetkeen saakka, vaikka oli jo kaksi kertaa käännetty ulkoapäin. Vauva kääntyi siis ulkokäännöksen jälkeen kahdesti takaisin perätilaan. Sitten ihan ennen synnytystä vauva asettui oikeaan asentoon pää alaspäin.Ja veljen vaimolla melkein samanlainen tarina, eli iso vauva poikittain mahassa (masu oli aika hassun näköinen!) ja niin vaan ehti sekin vauva kääntymään juuri ennen h-hetkeä.Oma vauva on nyt viikolla 32 perätilassa, enkä ole ollenkaan huolissani kääntymisestä. Vielä ehtii!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat